Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Foderspreder

Med en automatisk foderspreder får du mulighed for at sprede kornsorter ud på et areal, som vil tiltrække vilde dyr. Fodersprederen kan anvendes i skov og på mark, hvor du kan sprede alt fra majs, hvede og korn. Sprederen har en digital timer, hvor du kan indstille op til 4 forskellige tidspunkter pr. døgn. Du kan derfor selv bestemme, hvornår der skal spredes foder, hvad der skal spredes, og hvor lang spredetiden skal være.

Hos Biltema har vi en foderspreder i høj kvalitet til små penge. Hvis du gerne vil læse tekniske detaljer omkring vores foderspreder, så kan du klikke ind på vores produktside, hvor  du vil finde manualer og dokumenter med tekniske specifikationer. Du kan også læse mere omkring dine muligheder for at anvende fodersprederen mest effektivt herunder. Har du spørgsmål til vores produkter, så er du altid velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale Biltema.

Udskift fodertønden med en foderspreder

Flere jægere oplever, at de skal bruge meget tid på at holde øje med deres fodertønder, eksempelvis hvilke dyr der spiser af foderet. Med en foderspreder får du langt større frihed til at regulere, hvornår foderet skal spredes ud på marken eller i skoven. Du kan vælge at sprede foder ud om natten eller tidligt om morgenen, hvor dyrene leder efter føde. Dine valg har ligeledes stor indflydelse på, hvor mange og hvilke dyr du kan tiltrække til dit område. Fodersprederen er nem at indstille, så du er sikker på, at den virker efter hensigten.

Foderspreder - et effektivt jagtredskab

Med en foderspreder får du et effektivt redskab til at samle større mængder vildt indenfor et område, uanset om det er fugle, hjorte, vildsvin eller andet. På denne måde øger du chancerne for en succesfuld jagt markant. Hvis du gerne vil have nogle fif til, hvordan du kan anvende din foderspreder, så har vi samlet en række eksempler herunder.

Tiltræk fasaner og duer

Fodersprederen er virkelig effektiv til at samle fasaner i et specifikt tidsrum, da de bliver tiltrukket af både lyden og maden. Det er lidt ligesom, når fasanerne hører lyden af en bilmotor og kommer styrtende. Du kan tiltrække fasaner og duer i bevoksede enge, hvor du kan sprede majs til dyrene. Du har også god mulighed for at få besøg af rådyr, hvis der en god bestand i området. Du kan også stille din foderspreder ind i skoven, hvor du har mulighed for at tiltrække skovduer.

Et godt tip til tiltrækning af fasaner kunne være, at du lægger lidt halm ud i bunden, som de kan gå og skrabe i. Dette vil holde fasanerne optaget i en længere periode, så de ikke blot vandrer væk.

Tiltræk ænder

Har du et vandhul i nærheden, hvor der tit er enten gråænder, pibeænder eller krikænder? Så kan du med fordel sprede din foder der. Med en foderspreder kan du sprede hvede, byg eller raps ud til dine ænder, hvilket vil give dig et stabilt andetræk. Du har mulighed for at sprede indenfor en radius af 7 meter, hvilket giver gode forudsætninger for at tiltrække ænder. Du bør dog være opmærksom på dage med forhøjet vindstyrke, da det kan påvirke spredningen. Du kan selv vurderer, om du vil sprede flere gange i løbet af en dag med små doser eller én gang med et par kilo foder.

Vores foderspreder er solcelledrevet, så den udnytter energien fra solen, mens den er i gang. Den kan dog også drives med 12 V batterier, hvis dette foretrækkes. Den er lavet i et solidt materiale, så den kan holde til at blive brugt. Hvis du gerne vil vide flere tekniske detaljer, så kan du klikke ind på produktsiden.

Har du spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål angående vores foderspreder eller gerne vil vejledes i, hvordan den kan hjælpe dig i dit område, så er du mere end velkommen til at spørge vores dygtige personale i din lokale Biltema. Her står vi klar til at besvare spørgsmål og vejlede, så du er godt klædt på til at træffe en beslutning. Vi ser frem til at hjælpe dig.