Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kikkerter til gode priser

Kom tættere på naturen og dyrene med en god kikkert. En god kikkert behøver ikke at være den dyreste og største. Hos Biltema mener vi, at den god kikkert er den du altid kan have med dig, så du har den, når du har brug for den. Kikkerter skaber ikke kun glæde hos de helt dedikerede naturmennesker. Selvom du måske ikke udforsker naturen, går på jagt mv., kan du altid få glæde af en kikkert, når du skal ud at rejse. 

Vi har kikkerter til forskellige formål- om du skal bruge den som ornitolog, jæger eller som generel naturentusiast. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af kikkerter eller har brug for vejledning til at finde den rigtige kikkert til dit behov, så står vi altid klar til at hjælpe dig. 

Den gode kikkert til dine behov

Alle kikkerter har hver sine fordele, og det kan være svært at finde rundt i, hvis du ikke lige har øje på en bestemt kikkert. Når du skal vælge den helt rigtige kikkert, kan det være svært at finde frem til den helt rigtige model. En kikkert er nemlig ikke bare en kikkert, og alt efter hvilket formål du skal bruge den til, bør du vælge en kikkert, der specielt egner sig til det.

Forstørrelsen er den første egenskab, du kan kigge på, når du skal vurdere hvilken kikkert, der egner sig bedst til dit behov. Forstørrelsen betyder, hvor mange gange kikkerten forstørrer det objekt, du har i fokus. Skal du for eksempel bruge din kikkert til sejlads, bør du vælge en kikkert med 7x forstørrelse, og skal du bruge den til at kigge i naturen og eventuelt til fuglekiggeri, vil det være bedst at vælge en kikkert med 8 eller 10x forstørrelse. Hvis du har en meget sikker hånd, kan du muligvis bruge en 12x forstørrelse.

Objektivdiameteren er kikkertens lysstyrke og dæmringsydelse. Jo flere millimeter i objektivdiameter, des bedre lysstyrke og dæmringsydelse. Dog er objektivet altid fremstillet af glas, og derfor er en større objektivdiameter ensbetydende med en tungere kikkert. Så det er med at overveje om du vægter bedre lysstyrke og dæmringsydelser eller at den skal være nem at have med dig på tur.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.