Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kufferter og kabinetasker til rejsen

Har du pakket endnu? Få styr på bagagen hos Biltema uden at det koster dig en formue. Se vores udvalg af kufferter, kabinetasker, rejsetasker og weekend-bags.
En rejsekuffert skal helst være let og robust, så den tåler den hårde behandling, den kan blive udsat for på rejser, beskytter indholdet og ikke bliver for tung i sig selv. Vil du nødig give for mange penge for en kuffert, kan vi godt forstå dig her hos Biltema. Derfor har vi kufferter og rejsetasker i en solid kvalitet til en fornuftig kvalitet. Så kan du bruge penge på sjovere ting på ferien.

Kuffert med hjul

Til storpakkeren, der skal have alle outfitmuligheder med til Sunny Beach - eller ikke kan undvære sin samling af healende krystaller på Bali. Eventuelt bare til mor, der husker alt det, de andre glemmer. Med et par hjul under slipper du for at slæbe rundt på tunge kufferter, og kan triumferende hive yndlingsbamser og fars glemte badebukser frem fra kuffertens dyb.

Kabinetasker

Med en kabinetaske triller du nemt bord på flyet og kan lege rejsevant jet-setter, selvom du bare skal til Gran Canaria på all-inclusive. Bare skjul dig bag store filmstjernebriller og lad som om de skrigende børn ikke er dine. I kabinetasken er der plads til forbløffende meget, og du slipper for at vente på at din kuffert dukker allersidst op på trillebåndet. Husk at pakke toilettaskens indhold af af flydende sæbe, lotions og tryllestøv i maks 100 ml flasker i en klar 1-liters pose, så den er klar til security-tjek.

Rejsetasker

De hårde rejsetasker med hjul og bærehåndtag er lidt ligesom businessmanden - firkantede og diskrete udenpå. Lås dine forretningshemmeligheder inde og nyd anonymiteten. Det neutrale ydre skjuler et rummeligt indre og kan fyldes med dine helt egne farverige overraskelser.

Sammenfoldelige tasker

Ingen grund til at spilde plads på opbevaring af kufferter. De sammenfoldelige rejsetasker er introverte og lukker sig inde i sin egen lomme. Kan også medbringes til storshopperen, der ‘kom til’ at købe 25 vintagekjoler med matchende hårbånd på Camden Market og ikke har plads i sin weekendtaske.

Weekend-bag

Weekend-bag’en eller weekendtasken er mindre end en regulær kuffert, men større og lidt mere stilet end en rygsæk. Den kan indeholde alt du skal bruge til en weekendtur eller et par dages ferie. Her er plads til toilettaske, skiftetøj og lidt ferielekture. Weekend-bag’en er også fin til minimalisten, der engang har tomlet Europa rundt med kun en bæltetaske og hellere vil rejse let, så der er plads til oplevelserne.

Trillevogn

Når du alligevel skal have en bagagetaske, kan du også godt bruge den til flere ting. Rullemarien triller lige let uanset om du skal trille fire kilometer hen til Gate 24 i Frankfurt lufthavn eller ned på torvet og købe økogrønt til søndagens familiefrokost. Let blånet hår er den perfekte accessory til trillevognen. Husk at lægge de vigtige ting øverst i klaplågets lomme, så du ikke skal ned på bunden af tasken for at finde husnøglen.

Rejsetaske til børn

Lok børnene til at slæbe deres eget skrammel med en helt speciel børnekuffert. Hjul gør opgaven mere overkommelig for korte ben og trætte arme. Reglen er at der ikke må komme flere tøjdyr og legesager med, end hvad der kan være i tasken efter mor har puttet tøj i. Vi anbefaler den store rejsetaske med hjul til mor, så hun kan putte barnetøjet over i sin egen kuffert, efter det på mystisk vis er faldet ud af børnekufferten, så der var plads til flere bamser.

Sådan pakker du din kuffert

Kender du også problemet med at kufferten lader til at krympe under ferien? Pak rigtigt og få plads til det hele - husk at veje kufferten og hold dig under flyselskabets maxgrænse, så du ikke skal betale for en dyrere flybillet til din kuffert end til dig selv. Mærk din bagage med et iøjnefaldende label, bånd eller klistermærke, så den er nem at genkende - og husk adresse, hvis nu bagagen holder ferie på Fiji, mens du sidder på Færøerne.

 • Pak let
  Du har næsten altid brug for mindre end du tror. Tjek vejrudsigten og skriv en liste over yndllingstøjet til det aktuelle vejr. Pak lidt mindre end du ville bruge på en uge hjemme. Går det galt, kan du få vasket tøj stort set overalt i verden. Har du glemt solcremen, kan sådan én også købes de fleste steder.
 • Pakkeliste
  Skrive en pakkeliste - must haves som medicin, kontaktlinser, rejsepapirer, penge, tandbørste og rene underbukser prioriteres øverst. Derefter kan du overveje hvad du ellers har plads til og brug for. Læg alle tingene ud på gulv, seng eller spisebord, før du pakker ned i kufferten og kryds af på listen. Så glemmer du ikke noget.
 • Pak pænt
  Om du folder, ruller eller lægger tøjet ind over hinanden i et nøje udtænkt origamipuslespil, er op til egne præferencer. Tøjet fylder i alle tilfælde mindre, hvis du pakker pænt og fladt. Læg de bulede og firkantede genstande øverst og fyld hulrummet imellem ud med sokker og undertøj.
 • Pak tandbørste og underbukser i håndbagagen.
  Læg de allervigtigste ting og dine værdier i håndbagagen. Så er du ikke helt på herrens mark, hvis kufferten tager en smuttur til Langtbortistan.
 • Drop brødkniv, strygejern og hårtørrer
  De har sandsynligvis strygejern og hårtørrer på hotellet, hvis du absolut få brug for det. Brødkniven må du slet ikke have med - ej heller lightere, stjernekastere, e-cigaretrefill og en række andre sager - tjek lufthavnens sikkerhedsregler, hvis du ellers altid rejser med din nunchako og en stang dynamit.
 • Efterlad lidt plads
  Helt ærlig, kommer der næsten ikke altid en souvenir eller to med hjem? Om ikke andet har du plads til lufthavnschokoladen.