Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Papir til kontor, studie og hobby

I Biltemas papirafdeling finder du en række papirvarer til kontor, studie og hobbybrug. Her er alt både til hjemmekontoret samt arbejdspladsen. Har du brug for yderligere kontormaterialer, leverer Biltema også alt andet til kontoret. Se under kontor og kontormaterialer for andre produkter og papirvarer.

Kopipapir

Intet kontor uden kopipapir - selv de mest papirløse kontorer har for det meste brug for  en enkelt pakke kopipapir. Vi har hvidt kopipapir uden huller til laser- og blækprinter, kopimaskine og fax og alle andre funktioner, hvor der er brug for hvidt papir. Den rimelige indkøbspris gør det også til et udmærket valg til børnetegninger i årene hvor produktionsniveauet er højt. Dog er papiret ikke egnet til vandfarver og tuschfarve, der kan farve igennem.

Lamineringslommer

Lamineringslommer til fotografier, adgangs- og medlemskort, vigtige papirer og kopier, fælles beskeder og påmindelser, der skal ophænges i længerevarende tid og meget mere. Til brug på kontoret, arbejdspladsen, i hjemmet, skolen og fritid.
Lamineringslommerne giver en glasklar laminering. Lommerne kan også benyttes til en række hobby-og dekorationsprojekter, produktion af egne spil , eks. memory med egne billeder, gaver og som beskyttelse af børnetegninger og andre projekter. 

Biltema har også selvhæftende lamineringslommer til brug uden lamineringsmaskine. Lommerne beskytter medlemskort, udskrifter, fotografier m.m. og kræver ikke maskine eller opvarmning. Du placerer blot dokumentet på lamineringsfilmen, fjerner beskyttelsespapir og ruller den selvklæbende film over dokumentet. Tryk luftlommer ud og tryk siderne godt sammen.

Konvolutter

Biltema har almindelige hvide konvolutter til postforsendelse i flere størrelser med nem lukning. Til forsendelse af kort, breve og dokumenter samt opbevaring af papirer.

Du finder også forede kuverter til mindre forsendelser med behov for let beskyttelse og nem lukning med enten papirklemmer eller tapestrimmel.

Biltema har også prøvekuverter eller klodsbundskuverter, der kan benyttes til mindre prøver og forsendelser, der ikke kræver stor beskyttelse. De kan også bruges til hurtig indpakning af små gaver med et nostalgisk udtryk. Det er især populært hos børn, der selv kan dekorere posen og nemt pakke gaver flot ind. Husk prøveposeklemmer/soldaterben til lukning af prøvekonvolutterne.

Adresselabels

Skal du sende mange breve eller forsendelser, bliver dit arbejde meget enklere og hurtigere overstået hvis du printer adresselabels ud. Med printede labels gør du også postens arbejde lettere og er sikker på at postbuddet kan læse adressen.
Du kan nemt opstille adresselabels korrekt i Microsoft Word og printe dem ud direkte på labels - se hvordan under det enkelte produkt. Brug dem til arbejde, i klub- og foreningsregi, når du skal sende invitationer ud til rund fødselsdag, barnedåb, bryllup og andre store begivenheder, hvor mange skal inviteres.

Transferpapir til mørkt og lyst tøj

Transferpapir giver dig mulighed for at lave dit eget tryk på stof. Så kan du nemt og hurtigt trykke t-shirts eller muleposer med dit eget logo, tegning eller andet design. Du skal blot udskrive dit design på en blækprinter og derefter stryge det på det valgte stykke tøj.
Her er mange muligheder for selv at lege designer og pynte t-shirts, trøjer, puder, bæreposer og meget andet med dit eget motiv. Det er også en oplagt mulighed for mange flotte og sjove gaveideer.
Transferpapiret fungerer bedst på bomuld og bør ikke benyttes på nylon og andre kunststoffer. Motivet kan blegne og beskadiges i vask over tid eller ved forkert behandling. Ved forsigtig vask bevares motivet bedst. Følg instruktioner for brug for bedst mulig resultat. Børn skal bruge transferpapiret sammen med en voksen. Instruktioner findes under det enkelte produkt.

Notesblok og infoflag

Selvklæbende notesblokke i flere farver og udformninger til det, du skal huske. Klæber nemt fast til de fleste overflader og kan let fjernes igen uden at efterlade lim eller ødelægge selv sarte overflader.
Noterne kan også bruges til planlægning af processer, brainstorming, studienoter, skemaplanlægning og meget mere både på arbejde og studie, i skolen og hjemmet. Struktureret brug af noter kan gøre en arbejds- og planlægningsproces meget enklere og strømlinet, samtidig med at du og dit team har et konkret arbejdsredskab i hænderne.
De selvklæbende noter kan omarrangeres til processen er tilpasset og er nemme at gemme til senere arbejdstrin.

De selvklæbende infoflag gør det nemt at holde styr på din kalender, vigtige papirer til præsentationer, og de vigtigste sider til eksamenslæsning og studiet. Med forskellige farver kan du farvekode, eks. de sider du allerede har læst, sider der er vigtige og det du mangler at læse eller koordinere i forskellige fagområder. Infoflagene er af papir, så du kan skrive på dem.

Notesbøger og kollegieblok

Vores notesbøger har linjerede sider til dine noter, stift omslag og spiralryg. Det gør dem holdbare og solide, så omslagene kan lægges ryg mod ryg, hvor der er dårlig plads til at tage noter. Det stive omslag gør notesbogen nem at pakke med uden at du skal bekymre dig for om den bliver bøjet eller ødelagt, og giver dig et solidt skriveunderlag selvom du ikke sidder ved et bord.

Her finder du også den klassiske kollegieblok med ternet eller linjeret papir, spiralryg og blødt omslag til dine noter i skole, studiet og på arbejde. Kollegieblokke fylder mindre, både ved transport og opbevaring, men kræver et skriveunderlag.

Hav én til hvert fag eller arbejdsopgave, hvis du holder af organiserede noter og lad første side være fri til at skrive en indholdsfortegnelse ind.

Plastposer

Uigennemsigtige plastposer med nem lukning til forsendelse af tøj o.l med posten. Til din webshop eller gaver, der skal sendes til jul og fødselsdage m.m. Med adressefelt.