Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Opslagstavler

Hos Biltema har vi et stort udvalg af opslagstavler til kontoret eller hjemmet. Vi har opslagstavler til enhver smag, hvad enten du er på udkig efter en whiteboardtavle, en korktavle eller en ugeplanlægningstavle. Vi har opslagstavler i flere forskellige størrelser og designs, så alt efter om du ønsker et stilrent og afdæmpet look, eller om du er til noget mere råt og retro, så har vi en opslagstavle, der passer til lige netop dit hjem eller kontor.

Whiteboardtavler

Med en whiteboardtavle opnår du stor fleksibilitet, da du hele tiden kan viske ud og rette i det du skriver på din opslagstavle.

En whiteboardtavle er en magnettavle, der både kan fungere som opslagstavle og som skrivetavle. Vores whiteboards er lavet af et kraftigt og holdbart materiale, der gør, at de kan holde til, at der bliver skrevet og visket ud flere gange uden at efterlade mærker, samt at der kan flyttes rundt på magneter, uden at opslagstavlen tager skade.

En stor whiteboardtavle er smart at have, hvis du vil have mulighed for at brede dig eller hvis du hurtigt får fyldt din tavle ud med enten ophæng eller skriverier. Den vil også passe perfekt som skrivetavle i et mødelokale, så alle har mulighed for at kunne følge med.

Mindre whiteboardtavler er ideelle til indkøbslister, huskesedler eller madplaner, og kan derfor være smart at have hængende i eksempelvis køkkenet.

En whiteboardtavle kan nemt nedtones til at have et anonymt og stilrent look, men kan også gøres mere personlig og iøjnefaldende ved brug af forskellige sjove og farverige magneter, samt ved at bruge markers i forskellige farver. Dette gør også whiteboardtavlen ideel til børneværelset, da den indbyder til kreativ udfoldelse, så tegningen på væggen altid kan ændres efter barnets humør.

Hos Biltema finder du ligeledes produkter til rengøring og vedligeholdelse af din whiteboardtavle, samt tilbehør i form af magneter og markers. Er du i tvivl om hvilke produkter, der passer til din whiteboardtavle, kan du altid spørge vores kompetente personale i Biltema til råds.

Opslagstavler af kork

Hvis du er til en lidt mere “old school” og retro opslagstavle, er en korktavle et oplagt valg. Kork er et lækkert og robust materiale, både visuelt og funktionelt, da det kan tåle, at der bliver flyttet rundt på nåle og tegnestifter et utal af gange, så der altid kan gøres plads til noget nyt. Med sit rå look bidrager en korktavle samtidig også til indretningen i hjemmet eller på kontoret. Udover at være lavet af et lækkert materiale, fås korktavler også til en fordelagtig lav pris.

En korktavle gør det nemt at gøre sin opslagstavle personlig ved brug af nåle og tegnestifter i forskellige farver. Du kan pryde din korktavle med en kombination af fotografier, postkort, tegninger eller lignende for at sætte et personligt præg på dit hjem eller din arbejdsplads.

Opslagstavler til ugeplanlægning

Med en ugeplanlægningstavle får du en tavle med en fast skabelon, så du ikke behøver at tegne felterne op selv, da den er delt op i kolonner for alle ugens dage.

To uger ser sjældent helt ens ud for nogen, men uanset om dine uger er meget regelmæssige, eller om du ofte ændrer i dine aftaler, så er en ugeplanlægningstavle ideel til at få styr på planerne fra uge til uge. Har du eksempelvis en fast aftale hver uge, er det nemt bare at lade den samme note stå, mens du redigerer i de øvrige felter.

En opslagstavle til ugeplanlægning giver dig et nemt og overskueligt overblik over ugens opgaver og ærinder, og den er derfor både ideel som opslagstavle på kontoret såvel som i hjemmet.

Familiekalendere

En opslagstavle i form af en familiekalender giver plads til alle. Man behøver ikke at være en familie for at få glæde af en familiekalender, men blot flere mennesker om samme opslagstavle. Vores familiekalendere findes i flere forskellige designs, men fælles for dem alle er, at der er gjort plads til at flere kan skrive en aktivitet på samme dag. Det gør det nemt at holde styr på, hvem der har hvilke aftaler og hvornår, så planlægningen kan gå op.