5 tips til ultimativ havefest og sommerfest

5 tips til ultimativ havefest og sommerfest

Sommersolen varmer mildt, en munter summen fylder partyteltet, der er rejst i haven, og de fristende dufte fra grillen får tænderne til at løbe i vand - det er skønt at feste udendørs! Sommeren er absolut den bedste tid for havefester.

Om sommeren fejrer vi midsommer, konfirmationer, skoleafslutninger og fødselsdage. Netop nu er det ideelle tidspunkt at sætte din egen have eller gård i feststemning. Her er vores tips til, hvordan man organiserer en vellykket havefest.

1. Et partytelt er godt til både solskin og regn

Sommeren er vidunderlig, men uforudsigelig med hensyn til vejret. Lad ikke vejret overraske dig på festdagen, men sæt et partytelt eller en pavillon op i gården. I teltet kan du arrangere spiseplads til gæsterne eller en buffet efter din smag. Den vægfri, sammenklappelige pavillon med Quick Up-funktion er nem både at sætte op og tage ned. Det robuste partytelt med vægsektioner med vinduer er velegnet til al slags vejr.

Find praktiske og flotte partytelte og pavillioner

2. Vælg havemøbler, der er egnet til festbrug

Er festen for at mingle eller spise? Sæt terrasseborde op på række, og kombiner med elegante havebænke, så kan alle gæsterne nyde festen ved samme bord. Eller placer flere caféborde med stole over hele pladsen. Et komfortabelt loungesæt er perfekt til afslappet socialt samvær. Hvis der mangler siddepladser, kan du udnytte de robuste plastskannel/kurve: når de vendes om, fungerer de som praktiske skamler. Husk også bakkebordet af metal, der er en god hjælper, når du serverer drikkevarer, for eksempel!

Se vores brede udvalg af udendørs møbler

 

3. Det bedste på festbordet: service, der let kan vaskes, og kølige drikkevarer

At holde fest er vidunderligt, men at bruge engangsservice er ikke godt for miljøet. Det anbefales at vælge service og bestik af plast, der tåler opvaskemaskine. De kan bruges igen og igen, så de er mere miljøvenlige end engangsservice. Fremtryl en holdbar og stilfuld festopdækning med plastservice, der ikke indeholder BPA plast.

59598

I sommervarmen er det også dejligt med en forfriskende, kold drink. Det eneste problem er, at drikken hurtigt bliver varm i varmt vejr. Derfor er det en god ide at have en isbeholder til havefestens drikkevarer i en stilfuld zinkspand! Drikkevarerne holder sig helt sikkert kølige blandt isterningerne.

4. Dekorationer og lamper skaber stemning til festen

Du kan skabe en hyggelig atmosfære til havefesten med dekorationer og udendørs armaturer. Det er mere bekvemt at sidde i havestole, hvis du lægger sædehynder i dem. På en kølig aften er det en god idé at skaffe nok af varmende plaider, så ingen behøver at fryse. LED-lys ser også godt ud i bordarrangementer, og lanterner ved indgangen eller på terrassen skaber en fantastisk ramme. En udendørs lyskæde stråler smukt i aftenskumringen. Du kan også dekorere med smarte solcelledrevne pyntelamper!

59596

5. Maden fra grillen er højdepunktet i havefesten: lav burgerne nemt!

En havefest er ikke vellykket uden dejlig mad. Grillning er helt sikkert det, der gør sommeren så fantastisk. I den dobbelte grilltønde kan du tilberede delikatesser til alle dine gæster til festen. Burgere er en rigtig klassiker til havefester og er altid værdsat. Du kan selv tilberede flade, solide burgerbøffer med en burgerpresse. Bøfferne steges på risten uden at gå i stykker og de kan ikke sive gennem åbningerne i grillristen. I en burgerbuffet kan alle gæsterne bygge deres egen yndlingsburger!

Find din favorit blandt vores kullgrills.

Relaterede artikler

Sådan gør du haven klar til sommeren

Sådan gør du haven klar til sommeren

Solen er begyndt at varme lidt mere og det er på høje tid at pifte haven og terrassen op til sommer. Vi ser på, hvordan du kan gøre det – nemt og til en overkommelig pris!

Sådan monterer du dit terrassegulv af komposit

Sådan monterer du dit terrassegulv af komposit

Trækomposit er et materiale med meget god holdbarhed, der ikke skal efterbehandles. Det er vigtigt at planlægge installationen og sørge for at have alt udstyr på plads, inden du går i gang.

Hurtig købsvejledning til at vælge den rigtige pool

Hurtig købsvejledning til at vælge den rigtige pool

Hvordan skal du vælge den rigtige pool til dig og familien? Vi har et bredt udvalg af pools og guider dig i vores købsguide!