Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Udendørs møbler fra Biltema

Udendørs møbler handler om mere end blot et sted at sidde eller slappe af - det er også en forlængelse af din bolig- og hverdagsliv. De bedste udendørs møbler til din have og terrasse er komfortable og kan holde til at være udenfor - men de skal også være en smuk detalje til det frirum, som du ønsker dig udenfor din bolig.

Hos Biltema har vi et bredt sortiment af udendørs møbler, der kan hjælpe dig med at skabe den oplevelse, som du netop ønsker at være i, når du søger ud.

Skab dit eget frirum med Biltemas udendørs møbler

Når du har utallige muligheder for valg af udendørs møbler, så betyder det, at du kan være kreativ. Du kan finde helt din egen stil, og sætte dit eget præg på dit udendørsliv.

Har du lyst til et rustikt design, noget helt moderne eller mere romantisk, så kan Biltema hjælpe dig på vej. Vi har mange forskellige møbler, der kan være din løsning til haven:

  • Smukke hængekøjer og hængende gyngestole
  • Solstole klar til en dejlig sommerdag
  • Puder og tæpper og hynder til hygge i haven
  • Havebænke og loungesæt når der skal slappes af
  • Dejlige lænestole og havestole til enhver anvendelse
  • Caféborde, plastborde, glasborde, og haveborde, når der skal nydes
  • Flotte rattan lænestole og dækstole
  • Bakkeborde til specielle lejligheder i hverdagen
  • Spiseborde, når solen byder på middag udenfor
  • Hængesofa og solstole til de lange sommerdage

Dette er blot nogle eksempler på vores store sortiment. Udvalget erbredt og du kan se alle vores varer på vores hjemmeside eller komme forbi din lokale Biltema og nemt hente de udendørs møbler med hjem, som du ønsker dig.

Udendørs møbler forskønner oplevelsen udenfor

Hvad end du har en stor have eller ej, kæmpe græsplæne, eller mange bede eller blot en terrasse, så er der ingen forhindringer, der står i vejen for dig, for at du kan få den oplevelse du ønsker dig i dit udendørsliv.

Hos Biltema gør vi det nemt. Vores store udvalg af forskellige udendørs møbler, som vi har til rådighed, betyder at der er noget for enhver smag. Det kan være alt fra lamper til tæpper til større havemøbler, der gør forskellen for dig.

At sætte en hængekøje op mellem frugttræerne, for at kunne læse en bog eller tage en lur kan gøre den store forskel i hverdagen. At have et bakkebord med planter eller kolde drinks på terrassen, kan være den lille ting, der gør sommerdagen ekstra god.

Du kan endda også dele din græsplæne op i sektioner, hvor du eventuelt har et loungesæt eller spisebord sat op i et af disse områder. Et bålsted er en anden mulighed, så man kan sidde til langt ud på sommeraftenen med et glas vin og skumfiduser. Med en indretning man holder af, så ender udendørs rummet ofte med, at være der, hvor man allerhelst vil være.

Udendørs møbler der holder i længden

Vores udendørs møbler er skabt til at vind og vejr ikke påvirker dem synderligt. Aluminium eller teak eller rustfrit stål - møblerne kan være bygget af forskellige typer materialer, men for alle er det gældende, at de er konstrueret så de kan stå udenfor og holde til varme, fugt, regn og kulde.

Samtidigt kan solskærme hjælpe med at give skygge og ly til møblerne, så de holder endnu bedre til de helt varme solrige dage eller ekstra regnfulde tider og kolde nætter. Når det er tid til at pakke udendørs møblerne væk for vinteren og passe på dem, når det sner og er frost, så er det en god ide at bruge et overtræk til dine møbler, hvis du ikke kan gemme dem helt af vejen i vinteropbevaring.

Når udendørs møblerne er bygget til udendørslivet, så kan man nyde dem i rigtig mange år.

Biltema har de udendørs møbler der skaber dit frirum

Hos Biltema har vi mange års erfaring med hensyn til hvilke udendørs møbler, der er efterspurgte og som holder til den danske sommer. Vi har et bredt sortiment, der giver noget til enhver smag. Det handler om, at du skal kunne være kreativ med netop dit udendørs rum og nyde at bruge tid udenfor.

Tag gerne et kig på vores webside online for at se, hvad vi kan tilbyde dig. Du er også velkommen til at komme forbi dit lokale varehus, for at få et indblik i hvad udendørs møbler kan gøre for din have oplevelse i år. Vi er klar til at hjælpe dig frem til dine dejlige sommerdage og lange sommeraftener.