Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Behagelige sommeraftener

Særligt i de lune forår- og sommermåneder nydes tilværelsen udendørs, hvor hele familien får glæde af det solrige vejr i haven, hvor der er rig mulighed for at hygge sig med forskellige aktiviteter for store og små. Bare ved tanken om sol og udendørsliv kan grillmaden duftes og de søde jordbær smages. Denne tid på året giver fornyet energi, og man har det som køerne, der kommer ud på græs efter de lange og mørke vintermåneder. Kulden har lagt sig, og man er nu klar til at invitere naboerne, vennerne og familien over i haven, på altanen eller terrassen for at hygge og nyde gode middage i de lyse omgivelser. Det kræver naturligvis, at man har udendørsmøbler, hvor der er plads til at gæsterne, og ikke mindst er der også behov for komfortable havehynder og havepuder, så man kan sidde behageligt, imens sommermaden og solen nydes.

Hos Biltema tilbyder vi derfor et bredt udvalg af både udendørsmøbler og ikke mindst det vigtige tilbehør. En solstol er kun god, når den har bløde havehynder og havepuder. Hos os kan du få lige netop den havehynde eller havepude, du ønsker dig, og vi er altid til rådighed såfremt du måtte have spørgsmål til vores produkter.

Find dine havehynder og havepuder hos os

Blandt vores brede sortiment finder du en lækker klassisk sædehynde med ryglæn og yderstof af polyester med skumfyldning, som er yderst praktisk, især hvis familiens mindste også skal sidde på havehynden. Denne sædehynde kan fås i forskellige farver og har tilmed snore til at binde hynden fast om stolen, som især er smart, når man bor i Danmark, som kan byde på blæst og ustadigt vejr, selvom man er midt i de luneste måneder. Du sikrer dig dermed, at dine havehynder ikke pludselig ender i naboens have. Vi tilbyder også havehynder uden ryglæn, som du kan vælge i forskellige farver og materialer, afhængigt af hvad du foretrækker. Ligesom du skal vælge, hvilke havemøbler du kunne tænke dig, er det mindst lige så væsentligt, at du udser dig komfortable havehynder og havepuder, som passer ind i din smag. Der er mange, der bruger deres havepuder og havehynder til at give noget liv og farve til terrassen, haven eller altanen, og nogle skifter også mellem flere forskellige, så der er havehynder og havepuder til alle anledninger.


Beskyt dine havehynder og havepuder

Det er en god idé at have en opbevaringstaske eller hyndeboks til ens havehynder og havepuder, som vi også tilbyder ved Biltema. Vi lever i et land, hvor pludselige regnskyl kan komme på uanmeldt besøg, og derfor er det vigtigt at kunne opbevare ens havehynder og havepuder et tørt sted. Du kan godt opbevare dine havehynder og havepuder indenfor, men du vil opleve, at de fylder meget. Derfor er der mange, der nyder godt af at have en hyndeboks til at stå udenfor, som man nemt kan komme sine havehynder og havepuder i, efter man er færdig med at bruge dem. Det er lettilgængeligt at hyndeboksen befinder sig der, hvor man er, og man undgår også, at ens havehynder og havepuder skal tage pladsen indenfor.

Budgetvenlige kvalitetsprodukter

Fælles for alle vores produkter ved Biltema er, at vi både har fokus på pris og kvalitet, det betyder, at køber du dine havehynder, havepuder eller et hvilket som helst andet produkt hos os, kan vi garantere dig, at du får et produkt i lækre materialer til en lav pris. Du behøver dermed ikke at have den store pengepung frem for at få produkter i kvalitetsmaterialer. Du er altid velkommen til at kontakte os, vi glæder os til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.