Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Solide havemøbler til terrassen og altanen

Havemøbler er et must i alle haver. De indbyder til, at du kan nyde de gode lange sommeraftener med hygge, afslapning og middage ude i haven. Du kan få havemøbler, som kan bruges til at spise ved eller til at slappe af i - eller en kombination af begge.

Havemøbler i mange forskellige materialer

Når dine møbler skal kunne tåle at stå udendørs, skal de også være lavet af et materiale og være behandlet, så de kan tåle at stå udenfor. Hos Biltema finder du havemøbler i mange forskellige slags materialer, bl.a.:

  • Plastik
  • Metal
  • Træ


Du finder desuden hynder og betræk i alt fra bomuld til polyester, som også er materialer, der er både hårdfør og solide, og som tåler at blive brugt udendørs.

 

Plastik

Plastik er et rigtig godt materiale til udendørsbrug, da det holder til al slags vejr og er let at rengøre. Desuden er materialet også ofte meget let, så møblerne er nemme at flytte på, stable og pakke sammen til vinterhalvåret. Derudover holder de også godt på farven, og tåler derfor at stå ude i den danske sommersol.

Metal

Ligesom plastik er metal også enormt let at rengøre, og materialet holder sig pænt i al slags vejr. Møbler af metal kan være en smule tungere end møbler af plastik - til gengæld står de bedre fast og er som regel også mere holdbare.

Træ

Havemøbler af træ kræver en lille smule mere pleje end møbler af plastik eller metal. Ofte er havemøbler af træ behandlet med olie. Denne behandling skal holdes ved lige, gerne én gang om året. Det kunne med fordel gøres i foråret, lige inden vejret bliver godt nok til at sidde ude, så det kan nå at tørre, inden du sætter dig i dem.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du behandler dine havemøbler af træ, kan du altid spørge om råd i din nærmeste Biltema.

Sammenklappelige havemøbler

Hos Biltema finder du et stort udvalg af havemøbler, som kan klappes sammen. Det er især praktisk, hvis du vil gerne vil kunne tage dine havemøbler med dig, eksempelvis på stranden. Sammenklappelige havemøbler er desuden nemme at opbevare, når sommersæsonen er forbi.

Havehynder

Vi har naturligvis også et stort udvalg af havehynder i forskellige farver og størrelser, som passer til forskellige slags stole. Havehynderne er lavet af et materiale, som tåler at være udendørs og er nemme at gøre rene.

De fleste hynder tåler desuden regn, men vi anbefaler, at du opbevarer dem indenfor om vinteren, så de ikke bliver jordslåede. Det er selvfølgelig også praktisk, hvis du pakker hynderne væk, når det regner, så du ikke skal vente på, at de tørrer, når solen vender tilbage igen.

Skygge er lig med hygge

Med en parasol kan du skabe en rigtig hyggekrog, hvor du kan trække dig tilbage, når solen står skarpt på himlen. Det er også praktisk med en parasol til spisebordet, når I sidder og nyder en lækker middag på terrassen.

Du finder parasoller og solsejl i forskellige størrelser og farver, som passer til enten terrassen, altanen eller måske til at have med på en tur til stranden eller i skoven.

Loungesæt eller udendørs spisestue?

Hvis du er den helt store grillmester og nyder at lave mad under åben himmel, vil du nok have allermest glæde af et sæt med spisebord og spisestole. Men hvis du er mere til at nyde en drink og læse en god bog, mens du nyder sommervejret, vil du måske have mere glæde af et loungesæt.

Du kan selvfølgelig sagtens bruge dit loungesæt til at spise ved - ligesom du også sagtens kan hygge og slappe af ved et spisebord. Så du skal blot gøre op med dig selv, hvilken funktion du finder mest tiltalende til din terrasse.

Lille have eller altan?

Har du ikke så meget plads at boltre dig på, findes der også masser af havemøbler, som passer til små haver og altaner. Du kan eksempelvis få et cafésæt med et bord og to stole. Du kan desuden få et lille altanbord, som kan hænge på kanten af altanen, så du udnytter den sparsomme plads til fulde.

Hvordan opbevarer jeg mine havemøbler?

Alle vores udendørsmøbler er lavet af materialer, som tåler at stå ude i al slags vejr, men vi anbefaler alligevel, at du pakker havemøblerne væk om vinteren. Du bør opbevare møblerne i et tørt, velventileret rum, som eksempelvis på loftet, i garagen eller i et kælderrum.

Du finder også hyndebokse og opbevaringstasker til opbevaring af dine hynder, tæpper, puder o.lign., til når havemøblerne skal pakkes væk for vinteren eller hvis du gerne vil opbevare dem i ly for regnen.

 

 

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.