Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Drømme under åben himmel

Hængekøjer er fantastiske, og de får de fleste af os til at drømme os væk til de sydlige himmelstrøg, hvor siestaen holdes med en lur i skyggen. Bring den eksotiske stemning til Danmark og køb lige netop den hængekøje, som du vil nyde tilværelsen i. Forestil dig at tage en eftermiddagspause fra hverdagens stress og jag ved at ligge under åben himmel i en behagelig hængekøje efter en lang dag med praktiske gøremål. De lune sommernætter kan også med fordel tilbringes i hængekøjen, hvor du kan glæde dig til at vågne op til fuglekvidder og en frisk duft af dansk sommer. En hængekøje er altså lig med hygge og afslapning og kan fås i et utal af forskellige farver, modeller og størrelser.

Gå på opdagelse i vores hængekøjer og udstyr

Får du lyst til et hvil i naturen? Både hængekøje og udstyr er ikke langt væk. Hos Biltema sælger vi både hængekøjer og udstyr til, når du skal forkæle dig selv med en komfortabel lur eller en dejlig kop kaffe i fredfyldte og grønne omgivelser. Vi tilbyder blandt andet et ophængssæt til din hængekøje, som er et oplagt valg, så hvis du allerede har en hængekøje men mangler udstyret for at kunne hænge den op. Det kan også være, du overvejer at kreere din egen hængekøje og derfor søger et ophængssæt før, at drømmen kan realiseres. Uanset hvad årsagen måtte være, tilbyder vi et komplet ophængssæt til din hængekøje. Blandt vores udstyr findes også et stativ til din hængekøje, som ligeledes er oplagt, hvis du mangler det sidste finish, inden du kan nyde tilværelsen i din hængekøje.

Du er også meget velkommen til at se vores udvalg af hængekøjer, fælles for dem alle er, at de er budgetvenlige, men uden der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor glæde sig til at hoppe i en af vores skønne hængekøjer, hvor du både får noget for pengene samtidig med, at alle vores hængekøjer er lavet i holdbare og komfortable naturmaterialer. Vi lover dig, du kommer til at sove godt.

Hvilken type hængekøje er du?

Find lige netop den hængekøje, der passer til dine behov og ønsker. Vi tilbyder både en farverig hængekøje til dig, som godt kan lide, at der kommer lidt kulør på tilværelsen. Det flotte farvespil gør glad og leder tankerne på ægte sommerhusstemning. Du får her en herlig hængekøje af kraftig bomuld og polyester, som bare venter på at blive taget i brug.

Er du mere til det enkle men hyggelige udtryk, tilbyder vi en råhvid hængekøje med dekorative frynser, som passer perfekt til dig, som falder for den udenlandske boheme stil. Hængekøjen er af en lækker bomuldskvalitet, og dette naturmateriale passer godt ind i den grønne tankegang. Du kan derfor tage en lur med god samvittighed.

Elsker du følelsen af at være i et med naturen, men frem for at ligge på langs hellere foretrækker at sidde op og læse en bog, drikke en kop kaffe eller måske høre en god sang, så vil vores hængestol måske være noget for dig. Vi har nemlig ikke kun hængekøjer og udstyr men også en dejlig hængestol, som er både er blød og rummelig. Hængestolen er i blå- og gråstribet, og man kan ikke tænke på andet en sommeridyl, når man kigger på den. Den er produceret i 100% bomuld med stabil ophængsanordning og leveres med to fine puder.

Om end du har en have eller en altan, er en hængekøje eller stol et helt perfekt valg til selvforkælelse og afslapning i naturskønne omgivelser. Med vores brede udvalg hos Biltema har du mulighed for at vælge lige netop dén, der passer til dig.