Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Den klassiske solstol til haven

Blandt vores bestsellere findes vores klassiske solstol, som egner sig perfekt til livsnyderi og solbadning i haven, på terrassen eller altanen. Denne solstol findes i mange danske hjem, og grunden til at den er et hit, er fordi at den både er behagelig at sidde i, stabil og vejrbestandig. Disse funktioner er yderst fordelagtige, når man er bosiddende i Danmark, og det danske sommervejr kan byde på regnfulde og blæsende overraskelser. Solstolen er slidstærk, og kan altså modstå disse vejrudsving uden problemer, den er både praktisk og har en lang levetid. Solstolen har pulverlakeret stålrørsstel, trinløst indstillelig og så kan den klappes sammen, hvilket gør, at den også kan bruges til strandture, fordi den ikke fylder særlig meget. Solstolen er produceret i et blødt materiale med en justerbar og komfortabel nakkepude, hvor du vil ligge godt, imens du mærker solens varme stråler. Solstolen kan fås i den klassiske sorte farve, i en flot rød, den moderne sandfarve og ikke mindst i en stilren grå.

Den moderne solstol

Flere og flere finder også vores solstol med net og fjedring attraktiv, hvor du får en smart foldestol med elastiske gummibånd, som du let synker ned i, som er lækkert, når du skal slikke stolens dejlige stråler. Den er nem at tage med, da den bliver helt flad, når den foldes sammen. Den er sjov for børn at sidde i, da detaljerne er anderledes i forhold til, de solstole man normalt sidder i.