Byg den flotteste sæbekassebil med Biltema!

Byg den flotteste sæbekassebil med Biltema!

Når luften bliver varmere og solen titter frem, er det den perfekte tid til at tage fat på et udendørsprojekt sammen med børnene. En sæbekassebil er et nostalgisk byg selv-projekt for de voksne og en sjov aktivitet for børnene – en perfekt opgave for hele familien!

Vi har alt det tilbehør, der kræves, for at din sæbekassebil bliver den flotteste i byen.

Vi byggede vores helt egen Biltema sæbekassebil for at inspirere til denne sjove aktivitet. Vi brugte et færdigkøbt byggesæt til en sæbekassebil som grundlag for selve bilen. Derefter pyntede vi bilen med forskellige elementer fra Biltema sortiment for at gøre den til noget helt specielt.

At male, pynte med glimmer og montere horn, bilmåtte og bakspejle gør projektet ekstra sjovt! Neden for kan du se, hvad vi har brugt af produkter i vores sortiment til denne ”Pimpning” af sæbekassebilen. Den er da meget fed, eller hvad?

88601

Styr på detaljerne - Få styr på bundmåtten, bilterningerne og forruden i tilpasset plastglas – så er du godt kørende.

Bygning og ”Customizing” af sæbekassebilen

Alle de fede detaljer og produkter som du kan se på billederne, har vi fundet frem til dig herunder. Så er det nemt for dig at finde de varer du skal bruge i varehuset.

Husk at have is på lager i fryseren i carporten samt kolde drikkevarer. Så kan kreativiteten flyde lidt nemmere når I bygger. Det er faktisk det perfekte projekt at sætte sit personlige præg på et køretøj.

Trin 1 – Få styr på rammen

Som sagt så er rammen op til dig og hvad du planlægger. Hjulene finder du i vores sortiment i forskellige varianter. Mulighederne for hvordan grundformen skal se ud, er uendelige.

Trin 2 – Maling

Farvevalget er også dit helt eget. Du kan også male sæbekassebilen Biltema-blå eller pink med fartstriber. Dit valg.

Trin 3- Pimpning af køretøjet

Når I skal pimpe jeres ”Dollarprinsesse” så skal I huske at have alle de klassiske elementer med som giver en bil - det ekstra. Bilterninger. En god gearstang, fede lygter og sidespejle og selvfølgelig punkterfri hjul. Der er masser af inspiration at hente på vores sæbekassebil.

Trin 4 - Kør afsted mod solnedgangen

Det sidste trin er prøveturen. Sæt brormand, far eller bedstefar i gear så de kan skubbe bilen godt afsted ud igennem indkørslen.

Den færdige sæbekassebil

Hvis I har hænderne skruet godt på og I hjælpes ad, så kan det være at I kan få sæbekassebilen til at ligne vores bil, en hel del. Det kommer lidt an på det færdigbyggersæt eller den ramme I får lavet til sæbekassebilen. Men tilbehøret I finder i denne artikel er Biltemas sortiment – 100 %

Se vores færdige resultat i videoen herunder:

I sidste ende er det tiden man bruger sammen på et projekt som dette, som betyder noget. Man lægger planer sammen, finder tingene, skruer og griner, og til sidst så racer man afsted ude i indkørslen.

Vi håber at I kan bruge vores ideer til det projekt I planlægger.

 

God byggeglæde!

Relaterede artikler

Tag på roadtrip!

Tag på roadtrip!

Men før du går - klargør bilen til turen. Læs mere her.

Trailer reservedele og trailer tilbehør – skift enkle trailerdele selv

Trailer reservedele og trailer tilbehør – skift enkle trailerdele selv

En trailer skal være sikker at køre med, og det er også nødvendigt at vedligeholde traileren.

En dag på stranden

En dag på stranden

En dag på stranden kan so vi alle ved være forskellig. Uanset hvad du kan lide at lave på stranden, har vi strandsagerne som gør dagen til en sommersuccess.