Kør på bilferie! Få hjælp til forberedelsen og pakning af bilen

Kør på bilferie! Få hjælp til forberedelsen og pakning af bilen

Friheden til at køre, hvorhen man vil, og til at bo, hvor man vil – er det ikke bare skønt? Det er en af de store fordele ved at køre på bilferie. Dertil kommer, at I ser de smukke landskaber undervejs!

Tjek bilen

Før du begiver dig ud på vejene, er det vigtigt, at du tjekker bilen, så alt fungerer, som det skal. Hvis du skal køre langt og længe, er det meget vigtigt, at bilen fungerer, som den skal, og at du undgår de problemer, der kan forebygges.

Du kan med fordel tjekke:

 • Blinklys
 • Lyspærer, udvendigt og indvendigt
 • At hornet fungerer
 • At der er påfyldt sprinkler- og kølervæske
 • At der er påfyldt motorolie
 • At dækkene har det rigtige lufttryk

Komfort i bilen

Hvis I skal køre langt, er komforten i bilen vigtig, dels for at man sidder godt, dels for at den, der skal køre, kan holde til det. Vi har produkterne, der gør bilferien betydeligt mere behagelig. Hvad siger du til en formbar lænde-/rygstøtte? Eller et magnet- og massagesæde? Måske har du brug for en fleksibel rejsepude, som du kan hvile hovedet på, når du sidder på passagersædet?

Udforsk vores produkter som skaber komfort i bilen

Børn i bilen

Lange bilture kan, som vi alle ved, nogle gange være kedelige ... særligt for børnene, der ikke altid har de voksnes tålmodighed. Tricket til at sikre glade børn på hele bilturen er at holde dem beskæftigede!

Medbring tidsfordriv, tusser og papir, bøger, musik og måske en iPad, som de kan se film på!

Med vores ryglænslommer bliver der nemt plads til alle de ting, børnene har brug for. Vi har endda en ryglænslomme med udklappeligt bord – lyder det ikke praktisk?


Udforsk vores sortiment til orden og opbevaring

Pak bilen på en smart og sikker måde!

At pakke let er ofte lettere sagt end gjort, og taskerne hober sig hurtigt op i en stor bunke, når man skal på ferie. Husk, at den måde, du pakker bilen på, ikke alene er afgørende for, hvor meget der er plads til, men også hvor sikker pakningen er. Løse genstande i bilen bør undgås under kørslen.

63459

Her er nogle af vores bedste tips til pakning af bilen:

 • Læg den tungeste last underst og i midten af bagagerummet.
 • Læg aldrig løse genstande på hattehylden, da det kan være livsfarligt, hvis du er nødt til at foretage en katastrofeopbremsning.
 • Hvis du har en stationcar, bør du bruge et lastnet.
 • Brug en bagagerumskasse til at holde styr på småting.
 • Brug bagagenet.

Tjek vores smarte løsninger til bagagerummet

God tur!

Nu er du udstyret og klar til en fantastisk bilferie. Lad friheden styre ruten, hold ind ved små skønne perler, og nyd turen i fulde drag, indtil I ankommer til slutdestinationen.

Husk dog, at selvom en stor del af charmen ved en bilferie er fleksibiliteten, så kan det i højsæsonen være en god idé at planlægge ruten til en vis grad, så I ikke risikerer, at alle hoteller eller overnatningssteder er optaget.

 

Relaterede artikler

Alt til camping og telttur

Alt til camping og telttur

En vellykket telttur kræver det rigtige udstyr, og vi har alt du behøver til campingturen!

Vi har reservedele til din bil!

Vi har reservedele til din bil!

I vores søgefelt på hjemmesiden søger du nemt med dit registreringsnummer og finder reservedelene som passer til din bil.

5 tips til en lettere vandrerygsæk

5 tips til en lettere vandrerygsæk

Planlægger du at opleve naturen fra vandresporet til sommer? Husk at tænke over hvordan du pakker så let som muligt!