Vi har reservedele til din bil!

Vi har reservedele til din bil!

Har din bil brug for nye bremser, eller har du brug for at købe nye tændrør? Det kan nemt føles som en jungle, når du forsøger at finde de reservedele, der passer til din bil, og vi forstår dig! Netop derfor har vi også gjort det nemmere for dig!

Søg på din nummerplade

I vores søgefelt på hjemmesiden og i appen indtaster du bilens registreringsnummer, så får du forslag til reservedele, der passer til din bilmodel. Da der kan findes flere muligheder end dem, som Biltema tilbyder, er det vigtigt, at du altid sammenligner det nye produkt med det gamle/eksisterende, inden du påbegynder arbejdet.

Når du søger på din nummerplade, vil du også modtage anbefalinger til service, beregnet på det angivne km-tal, og produkter til det pågældende serviceeftersyn, der findes i vores Biltema-sortiment. Det er vigtigt, at du som bilist sørger for at følge informationerne i bilens servicemanual, som beskriver, hvad der skal gøres og udskiftes ved service.

Søg på din nummerplade her

Biltema Original, som omfatter vores reservedele til biler, blev grundlagt i 1963, hvilket betyder, at vi har mere end 50 års erfaring med reservedele af høj kvalitet. Vores sortiment er vokset gennem årene, og i dag har vi over 5.000 reservedele til næsten 6.000 forskellige bilmodeller.

Med konceptet Biltema Original tilbyder vi overkommelige bilreservedele, hvis kvalitet, udførelse og funktion svarer til de dele, som bilproducenten oprindeligt har monteret.

Bremsedele

Biltema har mange forskellige reservedele til dine bremser på bilen. Som alle kan forstå, er det ekstremt vigtigt, at bremsesystemet fungerer korrekt på din bil, og derfor er det vigtigt, at du køber reservedele af høj kvalitet, når du skal udskifte noget.

Bilens bremsesystem kan være baseret på forskellige teknikker, hvoraf de mest almindelige er mekaniske og hydrauliske systemer. Personbiler har et hydraulisk system til driftsbremserne og et mekanisk til parkeringsbremsen. De to systemer indeholder mange dele, herunder bremsehydraulikhåndbremsekabler, bremserør, bremseskiver og andre sliddele. Alle disse dele, og mange flere, kræves for at bremsesystemet skal fungere, og vi har reservedelene til det!

Vi sender dig også et tip! Vidste du, at du nemt kan se, om dine bremseklodser skal udskiftes? Når der er ca. 3 mm af belægninger tilbage, skal de udskiftes. Hvis du slider dem helt op, kan det medføre, at du skal købe helt nye bremseskiver, og du udsætter dig selv og andre personer for fare i trafikken.

Se vores brede udvalg af reservedele til bremsesystemer

Viskerblade for at få en ren forrude

At have en ren og klar forrude og rene forlygter er ekstremt vigtigt i trafikken, og vi hos Biltema har et stort udvalg af reservedele til dit viskersystem. Vi har blandt andet sprinklerpumper,, sprinklerdyser og viskerblade til de mest almindelige bilmodeller på markedet.

Her finder du hele sortimentet af viskerudstyr

Viskerblad – Clear Vision Flatblade

Biltemas viskerblad Clear Vision er et innovativt viskerblad, der er optimeret til al slags vejr. Med et unikt adaptersystem passer viskerbladene til de fleste bilmodeller.

Clear Vision serien er fremstillet af grafitbelagt syntetisk gummi for at give blød friktion, og den har en spoiler til korrekt styring af fartvinden.

Før du monterer dine viskerblade, skal du huske på, at moderne bilers viskerblade normalt har forskellige længder i fører- og passagersiden. Derfor er det vigtigt, at du måler viskerbladene, før du begynder at montere dem.

Er du usikker på, hvordan du skal montere viskerbladene? Se vores instruktionsvideoer, der hjælper dig med at montere dine viskerblade. På vores emballager er der også en QR-kode, som du kan scanne med kameraet på din mobiltelefon, så du kommer direkte til instruktionsvideoerne.