Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bagagerumsopbevaring

Her finder du alt til din bils bagagerum, som giver dig masser af plads til indkøbsposer, tasker og meget mere. Med bagagerumsopbevaring som f.eks. kasser, net og tasker får du de bedste opbevaringsmuligheder i din bil. Vi har også last- og hundegitter, som gør din bil ekstra sikker.

Hvad har jeg brug for i mit bagagerum?

Bilens bagagerum er det bedste sted at opbevare tasker, poser, osv., når du kører bil. For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet et stort udvalg af smarte kasser og andre opbevaringsløsninger, der udnytter pladsen i dit bagagerum bedst muligt.
For at beskytte bilen mod slid og snavs er en bagagerumsmåtte en rigtig god investering. I alt slags vejr hjælper måtten med at samle f.eks. vand, sand og jord, hvilket gør det meget nemmere, når du skal rengøre din bil indvendigt.

For at sikre at hunde og gods ikke flyver ind i hovedet på dig ved hård opbremsning, er et gitter en rigtig god løsning, for din og dine medpassageres sikkerhed. Det smarte gitter monteres mellem bagagerum og kabine, for på den måde at holde løse genstande på sikker afstand af bilens passagerer.
Du får mest muligt ud af bilens opbevaring med bagagerumsopbevaring.

 

Bagagerum med god plads til opbevaring

Du bruger helt sikkert bilens bagagerum til mange praktiske formål, ikke mindst opbevaring. Uanset om du har en lille bil eller en stor stationcar, kan bagagerumsopbevaring gøre underværker for pladsudnyttelsen i din bil. Du har sikkert prøvet at pakke bilen, når hele familien skal på ferie. Her bliver bilen hurtigt overfyldt og proppet. Med nogle gode opbevaringsløsninger bliver det nemmere for dig at pakke bilen bedst muligt, uden at proppe bilen.

Vi har alt, du skal bruge, for at få mest muligt ud af din bils bagagerum. Hos os finder du det bedste udstyr til de laveste priser. Du finder vores store udvalg af bagagerumsopbevaring lige her på siden.