Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kopholdere

Er din bil født uden kopholder, kan du finde en her. Vi har mange universalmodeller af både kopholdere, flaske- og dåseholdere til bilen, så du kan finde en, der passer til dit instrumentbræt.

Undgå at spilde kaffen mens du kører, når koppen sidder i en Biltema kopholder under kørslen. Alle vores holdere kan monteres nemt og enkelt, og du kan vælge mellem flere forskellige muligheder for fastgørelse.  Vi har mange varianter som kan holde styr på drikkevarerne i bilen. Vi har også kombinationen kopholder/bakke så dit barn kan spise sin mad på bagsædet.
Hos Biltema får du altid faste lave priser på vores bilinteriør sortiment.Husk at du kan bestille dine varer til Køb & Hent Drive In hos Biltema.

 

Kopholder til bagsædet

Dem på bagsædet skal heller ikke snydes. Er bilen fyldt op,kan det være praktisk med en holder til bagsædet også, så slipper du for at børn eller andre passagerer spilder drikkevarer i bilen. Det giver mindre rod og færre sure miner. Vi har flere forskellige modeller - både delemodellen med plads til flere drikkevarer og vores kopholder til bagsædet med bakke til snacks og den lille sult på vejen. Èn til hver - så er der ro på bagsædet! Med flere forskellige installationsmuligheder- se hvilke under den enkelte vare.

 

Kopholder til kolde og varme drikke

Kold kaffe og lunken sodavand er bare ikke lige så godt som varm kaffe og kold sodavand. Med en termokopholder eller et elektrisk varmekrus kan dine drikkevarer holde nøjagtigt den temperatur, de skal have. Nyd en kølig sodavand i hedebølgen og lun dig på din varme kaffe om vinteren. Vores termokopholdere er nemme og hurtige at installere.

 

Større sikkerhed med kopholder

Mad og drikke under køreturen kan nemt distrahere dig undervejs. Mens du kører, er det vigtigt at du er opmærksom på trafikken. Ifølge rådet for sikker trafik, er det farligste at kigge væk fra vejen, fordi andre ting tager din opmærksomhed. Klargør og placér dine drikkevarer i holderen,så du kan drikke, uden at kigge væk fra trafikken.