Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

P-skiver og p-billetholdere

P-skiver og p-billetholdere gør det nemt for dig at parkere din bil og undgå p-bøder. Vi har både skiver og holdere til din parkeringsbillet, så du nemt kan vise, at du holder lovligt parkeret. Med det rette udstyr undgår du irriterende overraskelser fra p-vagterne.
Hos os finder du alt udstyr til din bil, til rigtig gode priser.

Hold styr på tiden med p-skiver og p-billetholdere

Med en p-skive og en billetholder er det nemmere for dig at parkere helt efter reglerne. Skiven hjælper dig og p-vagterne ved at vise, hvornår du parkerede. Dette er særligt nødvendigt i byzoner, hvor der ofte er afgrænsede områder med p-pladser, der er tidsbegrænsede.

I parkeringskældre, ved shoppingcentre eller lignende trækker du ofte en parkeringsbillet fra en automat. Det kan være svært at vide, hvor billetten skal placeres i din bil, så den er synlig for p-vagterne. Sommetider kan de flyvske sedler risikere at gemme sig. Det er der råd for med en billetholder. Her kan du nemt placere billetten, så den altid er synlig.

Det virker måske som simple løsninger, men det smarte tilbehør til bilen gør underværker, når du gerne vil parkere helt efter reglerne.

 

Gode råd til korrekt parkering

Har du også svært ved at finde hoved og hale i de mange parkeringsregler? Med en p-skive eller p-billetholder kan du nemt blive fri for irriterende parkeringsafgifter. Der er dog også nogle regler, som du bør være opmærksom på, når du skal parkere. Her får du et par af dem.

Når du parkerer i områder med tidsbegrænsede zoner, skal du altid sætte din p-skive ved ankomst. Viseren sættes frem til det nærmeste kvarter. Ankommer du f.eks. 14.10, skal du sætte viseren på 14.15.
En fastmonteret p-skive, som f.eks. en med klister, skal du placere nederst i bilrudens højre hjørne.

Du gør det nemmere for dig selv at undgå irriterende afgifter, når du har styr på parkeringsskiven og billetholderen i din bil. Du finder alt dit udstyr lige her på siden.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.