Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Interiørrengøring til bilen

Indvendig rengøring af bilen? Det er måske ikke lige det, du har mest lyst til at bruge søndag eftermiddag på, når I kommer trætte hjem fra weekendtur. Det kan dog ofte være nødvendigt - og så er det en fordel at have det rette udstyr, så du slipper for bruge tid og energi på at slæbe støvsugeren ud til bilen.

Hos Biltema finder du et alsidigt udvalg af bilstøvsugere og klude, som med garanti vil lette rengøringen betydeligt.

Interiørrengøring af bilen på få minutter

Der er flere grunde til, at det kan være en god idé at investere i en støvsuger til interiørrengøring af bilen.

  1. For det første slipper du for at trække en lang forlængerledning fra huset ud til indkørslen, som hele husstanden risikerer at falde i. Støvsugeren kan nemlig sluttes til bilens eget 12 V-lighterudtag, så du nemt og bekvemt kan nå rundt i hele bilen. Det er en velkendt problematik at skulle slæbe en tung støvsuger hele vejen rundt om bilen for at kunne støvsuge alle fire sæder efter weekendens strandtur - især, hvis du i forvejen har rygproblemer.
  2. Støvsugeren er derudover lille, kompakt og håndholdt, så du nemmere kan komme til på svært tilgængelige steder. Med hver støvsuger følger forskellige mundstykker og børster.
  3. Støvsugerens kompakte størrelse betyder ligeledes, at du kan opbevare den i bilen, så du altid har den ved hånden. Det er især praktisk, hvis I for eksempel skal på en længere bilferie.
  4. Hvis I skal på bil- eller campingferie, kan det være en fordel at vælge en bilstøvsuger med kompressor, så du har mulighed for at pumpe børnenes badedyr, fodbolde og cykeldæk op, eller hvis du på et tidspunkt skal have mere luft i bildækkene.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.