Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Papirskurv til bilen

En papirskurv til bilen hjælper dig med at holde styr på dit skrald. Skrald har det med at hobe sig op og gemme sig, f.eks. under sæderne. Undgå ulækkert affald i bilen med en spand, kurv eller pose til affald. Vi har samlet de bedste skraldespande til din bil.

 

En ren bil med en papirskurv til bilen

Kom skraldet til livs med en papirskurv til bilen, for en god løsning gør underværker. Du ved helt sikkert, hvor meget skrald der hurtigt kan ophobe sig i din bil. Specielt hvis du har børn, der spiser madpakker eller snacks i bilen. Det er der heldigvis råd for. Med en god kurv eller skraldespand er det nemt at komme af med hele familiens skrald, uden at det ender mellem eller under sæderne. Du tømmer nemt skraldekurven eller -spanden, så den er klar til næste køretur.

Kurvene og spandene kommer i forskellige størrelser og designs, som du kan placere f.eks. i en kopholder eller på gulvet i bilen. Du kan også få skraldeposer, der gør det nemt og hurtigt at slippe af med det værste skrald.
Uanset hvad du har brug for i din bil, har vi forskellige løsninger, der hjælper dig med at komme af med dit skrald.

 

Papirskurv til bil - væk med skrald

En papirskurv til bilen er perfekt til dig, når du vil af med dit skrald. Det er ikke til at undgå, at der bliver lidt skrald, hvis du kører meget i din bil. På længere ture, f.eks. bilferier med din familie, er det ikke til at undgå, at der kommer lidt madaffald, papir og lignende. Der findes ikke noget værre end en grim overraskelse som en rådden bananskræl, der har gemt sig under sædet i bilen. Med en god skraldespand undgår du uønsket affald i din bil.

Vi har samlet et stort udvalg af kurve, spande og poser, så du kan få en ren bil uden skrald. Se vores store udvalg her på siden.