Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Nøgleringe til dine nøgler

Hold styr på dine nøgler med en nøglering

Det er nemt at miste sine nøgler. Hold styr på alle dine nøgler med en nøglering, uanset hvilken nøgle det drejer sig om. Du kan også få brug for flere nøgleringe, så du kan holde styr på flere nøglebundter på én gang.

Brug flere nøgleringe til dine forskellige nøgler

Alle bruger nøgler og ofte har vi flere af dem - men det er ikke nødvendigvis altid, vi har brug for dem alle på én gang. Få styr på alle dine nøgler med nøgleringe, hvad enten det er din:

  • Husnøgle
  • Bilnøgle
  • Cykelnøgle
  • Postkassenøglen
  • Nøglen til skuret

Eller noget helt andet! - Hos Biltema finder du et stort udvalg af forskellige slags nøgleringe, så du kan få styr på alle dine nøgler og nøglebundte. Du finder desuden også nøglebeskyttere, som beskytter andre genstande og overflader mod at blive ridset af nøglen.

 

Nøgleringe med flere funktioner

Det er ikke nødvendigvis lige meget, hvordan din nøglering ser ud eller hvilken funktion den ellers tjener. Først og fremmest skal der ikke herske nogen tvivl om, at en nøglerings hovedfunktion er at holde styr på en eller flere nøgler, så den eller de ikke bliver så nemt væk. Derudover kan et vedhæng eksempelvis også tjene den funktion, at det gør det lettere for dig at få nøglerne op af lommen eller en taske. Nogle vedhæng har også en polet, som du eksempelvis kan bruge til indkøbsvognen, når du handler ind - mens andre ganske enkelt bare ser flotte ud.

Hvis du kun skal have styr på en enkelt nøgle, er det også vigtigt, at vedhænget er stor nok, da den jo skal kompensere for, at nøglen alene nemt ville blive væk. Hvis du skal have samlet et større bundt af nøgler, er det knap så vigtigt, at nøgleringen har et vedhæng, men blot at ringen er stor nok til at kunne rumme alle nøgler. Det kan også være smart nok med en mindre ring til enkelte nøgler, så de er lettere at flytte fra ét bundt til et andet. Det kunne eksempelvis være cykelnøglen eller postkassenøglen. Klik rundt på siden her og find lige den nøglering, der passer bedst til dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.