Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Knager og bøjler til bilen

Er du inviteret til bryllup, eller skal du til et vigtigt forretningsmøde i den anden ende af landet, som kræver en ren og nystrøget skjorte? Så har du sikkert allerede gjort dig tanker om, hvordan du undgår at krølle og spilde på den på vejen. Hos Biltema har vi løsningen.

Her på siden finder du vores udvalg af knager og bøjler til bilen, som du nemt kan montere på nakkestøtten. Knagerne er desuden enormt anvendelige til ophængning af for eksempel poser, tasker og jakker.

Knager og bøjler til bilen - undgå folder på dit pæne tøj

Du har brugt timer på at finde og sammensætte det helt rigtige outfit til et vigtigt møde eller en særlig begivenhed. Din kjole eller skjorte er nyvasket, nystrøget og dampet, og du har på mirakuløs formået at undgå at spilde på den hele morgenen. Glad og forventningsfuld sætter du dig ind i bilen og kører de to timer, det tager at nå frem til destinationen - og i samme øjeblik, du smækker bildøren i og kaster et blik på dit spejlbillede, opdager du, at din kjole eller skjorte er blevet krøllet af køreturen.

Det er en situation, langt de fleste af os har stået i og kan nikke genkendende til. Det er drønærgerligt at have brugt tid og energi på at stryge og dampe sit tøj, når det alligevel bliver krøllet på køreturen eller får folder af at ligge i kufferten - især, hvis man skal til et møde eller en begivenhed, hvor man gerne vil gøre et godt indtryk.

Hos Biltema har vi et alsidigt udvalg af knager og bøjler til bilen, der nemt kan monteres på nakkestøtten, så du fremover undgår ærgerlige folder på dit pæne tøj og i stedet kan koncentrere dig om den begivenhed, du har set frem til længe.

 

Hvis du skal på bilferie

Biltemas knager og bøjler er desuden enormt anvendelige til ophængning af jakker, tasker, poser og lignende, hvis I for eksempel skal på bil- eller campingferie. Ved at montere en knage på hver nakkestøtte skaber du dels lidt mere luft og benplads til børnene på bagsædet og slipper samtidig for at rode bilen igennem efter dit barns jakke, hue eller taske. Win-win!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.