Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Mobiltilbehør og mobilholdere til bilen

Hos Biltema finder du alt i mobiltilbehør. Det være sig tilbehør til smartphones såvel som andre mobile enheder, du kan have brug for at have med dig på farten. Har du eksempelvis behov for at kunne tale forsvarligt i telefon, mens du kører i din bil? Vil du eksempelvis også have mulighed for at udnytte køretiden til at få ladet mobilen op? Vi har et stort udvalg af mobiltilbehør til bilen, som eksempelvis:

  • Mobilholdere
  • Billadere
  • Antiskridmåtter
  • m.m.

Stort udvalg af mobilholdere

En mobilholder er et absolut must, hvis du vil tale i telefon, mens du kører i bil. Det er både mere bekvemt end eksempelvis at anvende høretelefoner og så er det også mere behageligt, end at have den liggende i lommen, mens du sidder ned. Derudover er det også den absolut sikreste måde at besvare opkald på, når du kører i bil, da du jo som bekendt skal have begge hænder fri under kørslen.

Vi har et stort udvalg af mobiltilbehør i form af forskellige mobilholdere. Det kan eksempelvis være en universalholder, som passer til alle typer af smartphones og nogle endda også til større mobile enheder som eksempelvis tablets. Eller du kan bruge en antiskridmåtte (med eller uden kant), som gør, at mobilen og andre genstande kan blive liggende sikkert på instrumentbrættet under kørslen. Er du til det mere multifunktionelle mobiltilbehør, kan du også få en mobilholder inkl. lader, så du kan lade telefonen op, mens du kører.

 

Mobiltilbehør - billadere til smartphones og andre mobile enheder

Det kan være smart at slå to fluer med ét smæk og få ladet nogle forskellige mobile enheder op, mens du alligevel har bilen tændt og er på farten. I vores sortiment finder du en masse mobiltilbehør som eksempelvis billadere, som du kan tilslutte cigarettænderen. De fleste er udstyret med USB, så du kan sætte det stik i, som passer til din mobile enhed, men du finder også eksempelvis stikdåser. Det er især praktisk, hvis du eksempelvis er på camping og har brug for strøm til andre former for elektronik og elapparater.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.