Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Komfort i bilen

Opnå den bedste komfort i bilen

Hos Biltema ved vi, hvor vigtigt det er, at komforten i bilen er i top! Det gælder især, når du er ude at køre lange ture, eksempelvis på ferie eller bare en tur gennem landet. Det skal være behageligt at sidde i bilen - uanset hvor lang en tur du skal køre. Derfor har vi selvfølgelig et stort udvalg af varer, som giver komfort i bilen under køreturen.

Gør køreturen behagelig for alle

Gå ikke ned på udstyr, når det drejer sig om komfort i bilen! Sørg for, at alle sidder godt og at der er god luftcirkulation i bilen. Hos Biltema finder du bl.a.:

  • Rejsepude
  • Rygstøtte
  • Læselampe
  • Ventilator

 

Multifunktionel og fleksibel komfort i bilen

Som et helt essentielt produkt, når det drejer sig om komfort i bilen, har vi naturligvis en rejsepude. En rejsepude er nemlig smart, fordi du både kan bruge den i bilen, i bussen eller på et fly. Derudover kan du også bruge den til såvel nakken, lænden - og nogle sågar til at varme dine hænder med.

Er du en rigtig læsehest, vil du helt sikkert også blive glad for en læselampe. På den måde kan du nemlig læse i din yndlingsbog, skrive i en notesbog eller måske endda sidde og tegne, selvom der er mørkt udenfor, mens I kører. Lygten er designet, så du kan sigte hen mod din bog, så den kun lyser på teksten og dermed ikke generer den, der kører bilen. Det giver god komfort i bilen for såvel chaufføren som passagererne! Derudover kan du også bruge læselampen som lommelygte, hvilket jo er smart, hvis I eksempelvis skal på camping, el.lign.

 

Sid godt under hele køreturen

Hvis du er ude efter noget helt eksklusivt, som kan gøre køreturen til en drøm, så har vi naturligvis også en stort udvalg af forskellige slags lænde- og rygstøtter, som du kan montere på dit sæde. En lænde- og rygstøtte vil kunne give dig den ypperste komfort, som gør, at du bedre kan holde ud at sidde i bilen over længere strækninger. Vi har desuden også rygstøtter samt sæde med massagefunktion, som, udover at øge komforten, også hjælper på blodcirkulationen under køreturen.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.