Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Duftfriskere til fornuftige priser

Hvis du nogensinde har spildt kaffe i bilen eller gået tur med din vandglade hund ved stranden, ved du formodentlig, hvor uundværlig en duftfrisker i bilen kan være. Turen hjem fra arbejde eller stranden kan føles uendelig lang, hvis lugten af daggammel kaffe eller våd hund fylder hele bilen.

Hos Biltema finder du et stort udvalg af duftfriskere til bilen, båden eller badeværelset i forskellige materialer, former og farver og med forskellige dufte. Find hele sortimentet her.

Duftfriskere i alle former og farver

Duftfriskere er tit noget, der deler vandene. Der er dem, der elsker duften af ny bil, frisk gran og citrus i bilen, og så er der dem, der hverken kan se behovet eller fornuften i et dinglende grantræ fra forruden.

Hører du imidlertid til dem, der pendler mange kilometer hver dag, er du hundeejer eller kaffeelsker, ved du formentlig, hvilken forskel en duftfrisker kan gøre for både hoved og sind. Det er næsten ikke til at holde ud at sidde i bil med en våd hund, og dunsten af kaffe er svær (hvis ikke umulig) at vaske af indtrækket i bilen.

Med en duftfrisker kan du imidlertid skjule både lugten af våd hund, gammel kaffe, motor og benzin, så du undgår hovedpine og utilpashed. Det er især relevant for dig, der kører mange kilometer hver dag.

Hos Biltema har vi både klassiske duftfriskere af papir med forskellige motiver til at hænge op i bakspejlet, luftfriskere udformet som eksempelvis sko eller boksehandsker, der med garanti vil være et hit hos børn og børnebørn, og diskrete luftfriskere, som kan placeres under eller på siden af sædet. Vi har altså også en løsning til dig, der ikke er til dinglende grantræer fra forruden.

Biltemas duftfriskere er desuden velegnede til at hænge op på for eksempel badeværelset eller i et omklædningsrum. Kun fantasien sætter grænser.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.