Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset inden for 2 timer! Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Solafskærmning

Solafskærmning beskytter mod skarp sol om sommeren og lav vintersol. Det gør bilturen mere behagelig for både fører og passagerer med et mere komfortabelt indeklima.
Biltema har solafskærmning både i form af solfilm i forskellige nuancer, der påklistres  bagerste sideruder og bagrude, solfilm til den øverste del af forruden, samt som solafskærmning med sugekopper og rullegardin, der let fjernes, når der ikke er behov for solafskærmning. Biltema har selvfølgelig også skraber og andet udstyr, du har behov for når du skal montere solfilm på dine ruder. Solbeskyttelse gør din biltur både mere sikker og behagelig. Skærm solen ude med solafskærmning fra Biltema.

Solfilm

Hos Biltema finder du tonet solfilm til de bagerste sideruder og bagrude samt solfilm til den øverste del af forruden.
Solafskærmningen fås også med afskærmning for UV-stråling og varmereflekterende lag. UV-afskærmning beskytter bilens interiør mod at falme og blive misfarvet og passagerer mod udsættelse for UV-stråler på lange bilture.
De varmereflekterende lag holder bilen kølig på sommerdage og lun om vinteren. Dermed bruger du også mindre energi på at afkøle og opvarme bilen.

Filmen hjælper også med øget sikkerhed, da den bidrager til at holde sammen på ruden ved indbrud eller ulykker. Biltemas solfilm kommer i tre toninger; røgfarvet, mørk og supermørk. Solfilmen giver bilen et elegant udseende og beskytter mod indsyn - vil du sikre dig helt mod indsyn, er supermørk det bedste valg - dog kan det være svært at se igennem, når det er mørkt. Solfilm til den øverste del af forruden fås i blåtonet og sorttonet. Vær opmærksom på at solfilm kun må monteres på et meget begrænset område i forruden og skal have mindst 70% lysgennemtrængning.