En dag på stranden

En dag på stranden

Sand mellem tæerne, saltvand i håret og varmende sol på huden. Bygge sandslotte, læse bøger i skyggen eller spise masser af is. Vandkamp, fodboldkamp eller en lur i liggestolen.

En dag på stranden kan, som vi alle ved, være noget meget forskelligt. Vi har vel alle været der, slæbende på legetøj, liggestole, parasoller, håndklæder og køleboksen. Forhåbentlig mens vi nynner Birthe Kjærs sommerhit - Sommer og sol!

Uanset hvad du holder af at foretage dig på stranden, har vi sjovt strandudstyr, der gør dagen til en sommersucces.

Slå dig ned i en liggestol

Sand er skønt, men vi kan sikkert alle blive enige om, at det undertiden er rart at slippe for det for en stund? Så slå dig ned i en dejlig liggestol eller klapstol, og nyd solen - eller måske lidt kølig skygge?
Et andet tip til at holde sandet væk, så godt som det nu er muligt, er at sætte sig på et hyggeligt picnictæppe eller et stort badehåndklæde.


Beskyt dig mod solen

Solen bliver hurtigt både varm og stærk, derfor er det vigtigt, at du får mulighed for at køle lidt af i skyggen. God solbeskyttelse kan du få på forskellige måder, og vi har nogle gode muligheder til dig! Glem ikke også at smøre dig med solbeskyttelse, når du er ude i solens stærke stråler.

Parasol

Med en parasol kan du nemt få skygge på stranden. Den er nem at tage med og flytte i løbet af dagen, så du kan beskytte dig, også når solen bevæger sig. Husk at grave den godt ned i sandet, så den kan modstå evt. blæst.

Se vores sortiment af parasoller

 

Strandtält med UV-skydd, 219:-

Strandtelt 

Strandteltet med UV-beskyttelse er særligt effektivt, hvis du har mindre børn, der har brug for beskyttelse mod solen. Teltet er nemt både at pakke sammen og sætte op, og det giver perfekt skygge på stranden.

Se vores praktiske telt med UV-beskyttelse

 

Madpakke og drikke

Køerne til strandkiosken er ofte lange, og at stå i trængsel i en varm kø er nok det sidste, du har lyst til på din fridag ved stranden, ikke? Så tag en picnic med i stedet! Med en praktisk køletaske kan du holde mad og drikke kolde hele dagen. Glem heller ikke at tage plastservice med, så du har noget at drikke og spise af.

De perfekte produkter til udflugten

62171

Leg og aktivitet på stranden

Det er ikke alle, der vil ligge i en liggestol hele dagen ved standen, mange af os vil hellere være i sving med aktiviteter og leg. Vi anbefaler nogle sjove og fartfyldte aktiviteter, som hele familien kan deltage i.

Vandsport

Få et rigtigt adrenalinkick ved at køre tube efter en båd. Eller øv balancen på et SUP eller i en kajak. SUP og tube er oppustelige og nemme at tage med overalt.

Se vores produkter til vandsport

 

Vandlegetøj

Att leka på stranden är det roligaste som finns, framförallt för barnen! Ta med snorkel och cyklop, dykpinnar, en badbåt eller luftmadrasser. Det garanterar en rolig och fartfylld dag på stranden, för stora som små!

Se vores sjove udvalg af vandlegetøj

Sandlegetøj

For de allermindste er det altid en sikker succes at have sandlegetøj med. Med sandlegetøjet kan børnene lege på stranden i timevis og lade fantasien og legen flyde frit.

Sådan bliver det en uforglemmelig og fantastisk dag på stranden. For glem ikke, at sommeren er kort!

Relaterede artikler

Tilbring sommeren på båden

Tilbring sommeren på båden

Vi giver tips til en skøn sommer til havs, for hele familien.

Hurtig guide til at vælge den rigtige pool

Hurtig guide til at vælge den rigtige pool

Der findes ingen rigtig eller forkert størrelse når du vælger pool. Vi hjælper dig med at finde poolen som passer dig bedst!

Så er det grilltid

Så er det grilltid

Vil du have lidt inspiration til en grillaften hvor I er sammen udenfor?