Komfort og sikkerhed i bilen

Komfort og sikkerhed i bilen

Vi bruger meget tid i bilen. Både på vej til arbejde, med familien på bilferie eller med vores firbenede venner på vej i skoven. Ja, destinationerne er mange, men én ting har de alle til fælles. Vi ønsker at komme frem sikkert og komfortabelt.

Der er mange forhold, der bidrager til, at du trives og føler dig tryg i din bil. Vi har alle forskellige ønsker og behov, og hos Biltema har vi noget for alle bilelskere — uanset om det er startkabler, barnestole eller smart opbevaring til bagagerummet.

Børn i bilen

Vi plejer at kalde det dyrebar last, og det er det sandelig også! Med børn i bilen er sikkerhed altid det vigtigste, og noget man aldrig må gå på kompromis med.

En kollision ved 40 km/t, uden at barnet sidder i en effektiv barnestol, kan være nok til, at dit barn kommer alvorligt til skade.*

Mindre børn har brug for ekstra beskyttelse under kørslen. De har brug for et godkendt og korrekt barnestol, som er godkendt til deres højde og vægt. Det er vigtigt, at du følger anbefalingerne om, hvilken type barnestol, du skal købe. Barnets højde og vægt afgør, om du skal have en babystol, en selestol eller en selepude.

Opsyn med børnene på bagsædet

At have børnene på bagsædet, når du selv kører, kan indebære stressede øjeblikke - det kan vi sikkert alle være enige om. Du har ikke altid fuldt styr på, hvad der foregår bagi. En smart løsning er at montere et bagsædespejl. Bagsædespejle giver dig mulighed for at se dit barn i bakspejlet, når barnet sidder bagudvendt på bagsædet, . Og barnet kan se dig via spejlene, en smart løsning, der kan reducere stressfornemmelsen væsentligt.

71621

Hold styr på dine små - Med et bagsædespejl kan du nemt se børnene på bagsædet.

Se vores bagsædespejle her

Komfort på lange bilture

Skal hele familien køre på bilferie? Eller pendler du langt på arbejde? Det er vigtigt at sidde godt i bilen, både for kroppen og knoppen.

For eksempel kan et dejligt magnet- og massagesæde, der stimulerer blodcirkulationen, gøre underværker for din ryg og samtidig give god ventilation mellem sæde og ryg. Husk også at udstyre bilen med komfortable nakkepuder til passagererne, solbeskyttelse på ruderne eller en smart kopholder. Eller måske en smart køleboks, der holder mad og drikke kold på turen?

Orden og system i bilen

Hvis du har børn, dyr eller medpassagerer i bilen, kan der hurtigt være mange ting, der skal findes plads til. Inden skituren er bagagerummet ofte fyldt til bristepunktet, og måske får du endda brug for at fylde en tagboks for at få plads til al bagagen?

Ud over tagboksen er der mange andre smarte opbevaringsløsninger til bilen. Sæt ryglommer på forsæderne, så børnene har et sted til deres tegneblokke, iPads og småmåltider på turen.

Find din tagboks her

Opbevaring i bagagerummet

Også i bagagerummet kan du nemt få system i tingene. Ved hjælp af bagagerumskasser, bagagenet eller bagagerumsposer kan du fordele dit rejsegods effektivt, så du slipper for småting, der roder rundt og skaber uorden. Et paradis for den ordentlige simpelthen!

10 gode ting at have i bilen

  • Advarselsvest
  • Advarselstrekant (obligatorisk)
  • Førstehjælpssæt
  • Startkabler
  • Mobillader
  • Vandflaske
  • Lommelygte
  • Solbriller
  • Låseolie
  • Slæbetov

* Tal hentet fra Transportstyrelsens hjemmeside.
Læs mere på deres hjemmeside

Relaterede artikler

Tag på bilferie!

Tag på bilferie!

Beviv dig ud på bilferie og opdag landet! Men inden du begiver dig afsted er det vigtigt at du kontrollerer din bil.

Sådan holder du din bil kørende om vinteren

Sådan holder du din bil kørende om vinteren

Få tips til at køre problemfrit igennem vinteren.