Samling af din sneslynge

Har du købt en sneslynge? Tillykke, det vil gøre livet så meget lettere, når du skal rydde sne derhjemme. Med en sneslynge behøver du ikke skovle sne i hånden, så du sparer både tid og kræfter, og din ryg vil takke dig.

De sneslynger, som du køber hos os hos Biltema, leveres altid usamlet i deres emballage. Men du kan også vælge at få din sneslynge samlet og klar gennem vores monteringsservice Biltema Service.

Samlet og klargjort med Biltema Service

Vil du have hjælp til at samle din sneslynge? Gennem Biltema Service får du din sneslynge samlet og klar ved køb. Tilvalget sker enten under købsprocessen på hjemmesiden eller ved kassen i vores varehuse.

Mere om Biltema Service

Sådan samler du din sneslynge selv

Sneslynger er tunge maskiner, så det er en god idé altid at have en ven til at hjælpe med samlingen. Det er også en fordel at have god plads, når sneslyngen pakkes ud og samles, så du undgår den unødvendige frustration, der opstår, når du ikke kan finde ting eller mangler plads.

Udpakning

Start med at pakke alle de løse dele ud af kassen, skær derefter alle fire hjørner af kassen ned, og læg siderne ned mod underlaget. Fjern derefter alt emballagemateriale og tag din sneslynge ud af kassen. Kontroller sneslyngen, og se efter, at alle dele er med, og at de er intakte.

Medfølgende dele:

  • Maskinhus
  • Batteri
  • Brugsanvisning

Samling

Afhængigt af hvilken sneslynge du har købt, skal den samles i større eller mindre omfang. Nogle af vores sneslynger leveres samlet med undtagelse af batteriet, mens andre sneslynger skal samles fra bunden. Derfor bør du altid bruge den manual, der følger med din specifikke sneslynge.

Uanset hvilken sneslynge du har købt, er der dog nogle værktøjer, der kan være nyttige at have i værktøjskassen, når du samler din sneslynge.

Praktisk værktøj til samling:

 

Før du bruger din sneslynge

Før du bruger din sneslynge første gang, er det vigtigt, at du gennemgår din maskine og sikrer, at alle møtrikker og bolte er spændt korrekt til. Det er en god ide at bruge gevindlåsemiddel til skruer og møtrikker, der ikke kræver justering.

Dobbelttjek også, at alle filtre er på plads, at der er olie i maskinen og den korrekte benzin i tanken til de benzindrevne sneslynger. Hvis du har købt en sneslynge, der kører på hjul, skal du kontrollere lufttrykket i dækkene, før du begynder at køre. Hvis din sneslynge kører på bælter, bør du også kontrollere, at de er korrekt spændt, før du giver gas og begynder at rydde sne. 

Ryger din sneslynge?

Når du kører med din nye sneslynge for første gang, kan der dannes lidt røg, hvilket er helt normalt og intet at bekymre sig om. Det er kun lagerfedtstof, der brænder væk.

Relaterede artikler

Vælg den rigtige sneslynge

Vælg den rigtige sneslynge

Her gennemgår vi, hvad du bør overveje, inden du køber din nye sneslynge.

Sådan passer du på din sneslynge

Sådan passer du på din sneslynge

For at din sneslynge kan holde mange vintersæsoner, skal du passe på den.

Sådan bekæmper du glatføre og rydder din sne i din indkørsel

Sådan bekæmper du glatføre og rydder din sne i din indkørsel

Der er flere metoder til at holde garagens indkørsel og gård fri for is og sne. Vi hjælper dig!