Trælegetøj som børn vil elske

Trælegetøj som børn vil elske

Spørger man børnene, kan man aldrig få for meget legetøj. Der er altid noget nyt og spændende, som legetøjskassen kan fyldes med. Og vi er enige! Vores brede udvalg af legetøj indbyder til leg og læring. Søger du trælegetøj? Så er du kommet til det rigtige sted!

I vores sortiment af legetøj finder du ikke kun de tidløse favoritter som bilbaner og dukker, vi har også et populært sortiment af fint og robust trælegetøj. Trælegetøj har længe været en favorit blandt både små og store børn. Og vi har vel alle et eller andet forhold til trælegetøj? Måske legede du selv med klodser af træ, rodekasser eller en togbane af træ, da du var lille?

69083

Gode grunde til at købe trælegetøj

Trælegetøj har længe været populært, og flere og flere forældre vælger at købe trælegetøj til deres børn. Og faktum er, at der er mange fordele ved trælegetøj. Her nævner vi nogle af dem. 

1. Holdbart trælegetøj

Trælegetøjet i vores sortiment indeholder ikke skadelige kemikalier, hvilket gør det skånsomt for både børn og miljøet. Normalt belaster trælegetøj heller ikke miljøet så meget, som plastlegetøj gør, hvilket gør trælegetøj til et bæredygtigt alternativ til andet legetøj.

2. Robust legetøj af træ

Trælegetøj af høj kvalitet har også en lang levetid. Det er slidstærkt og bevarer både udseende og funktion i lang tid, hvilket også er bæredygtigt. Ganske enkelt perfekt legetøj der kan gives videre gennem generationer!

3. Tidløst design

Lad trælegetøjet gå i arv! Designet af vores trælegetøj er tidløst, hvilket betyder, at generation efter generation kan dele legetøj. Så selvom legen kan udvikle sig over tid, kan trælegetøjet følge med og altid være en kilde til leg og glæde.

Lad fantasien og legen blomstre med trælegetøj

Det fantastiske ved legetøj er, at det udover at give megen glæde og leg også fremmer børnenes motorik. Du kan uden problemer bruge timer på at bygge togbaner, der snor sig fra stuen, rundt om køkkenbordet og tilbage igen.
Eller lave mad sammen i et legetøjskøkken og udforsk forskellige retter og redskaber. Måske er der en kommende lille kok du har derhjemme?

I vores sortiment af trælegetøj finder du også legetøj, der egner sig godt til forskellige typer rollespil. Med en lægetaske eller værktøjskasse træder børnene nemt i karakter og kan spille rollen som læge eller håndværker, hvilket fremmer deres fantasi, legesyge og motorik. Så læg dig på briksen og få undersøgt dit dårlige knæ, eller lad børnene være med i et af dine byggeprojekter derhjemme.

Vores udvalg af trælegetøj

Vi tør godt love, at det bliver en sjov leg for jer alle!

Lær-at-gå-vogn for de aller mindste

Med en lær-at-gå-vogn kan dit barn træne de motoriske færdigheder og balance, der kræves for at lære at gå. Lær-at-gå-vognen er stabil og giver sikker støtte. Hjulene kan bremses og kan nemt justeres, så vognen ikke ruller hurtigere, end barnet kan klare.
Vognens justerbare håndtag betyder også, at vognen kan bruges som legevogn, når dit barn bliver større. Simpelthen et perfekt stykke legetøj at have derhjemme!

Ikke kun legetøj i træ

Vi har naturligvis ikke kun trælegetøj at tilbyde de legesyge børn. Vi har også et bredt udvalg af dukker, legetøjsbiler, legetøjsdyr, legetøjsværktøj, hobbyting og maling. Du kan også købe sjove spil for hele familien hos os. 

Se vores sortiment af indendørs legetøj

Relaterede artikler

Tag på bilferie!

Tag på bilferie!

Beviv dig ud på bilferie og opdag landet! Men inden du begiver dig afsted er det vigtigt at du kontrollerer din bil.

Gamingudstyr for hele familien

Gamingudstyr for hele familien

Står den på indendørs aktiviteter? Så læs om vores gaming udvalg.

Huskeliste når du skal flytte hjemmefra

Huskeliste når du skal flytte hjemmefra

Hvad skal man huske inden man flytter i studiebolig eller egen lejlighed?