Vandaktiviteter og fart på vandet!

At ligge på stranden og læse en bog under parasollen har absolut sin charme. Men der er ikke meget, der slår en tempofyldt dag, fyldt med vandsport og aktivitet!

Vandsport kan altid tilpasses til dem, der udøver den, og på den måde kan hele familien nyde fart og vand sammen.

SUP – Stand Up Paddle Board

Med et oppusteligt Stand Up Paddle Board (SUP) kan du tage din SUP med næsten hvor som helst. Det betyder ikke noget, om du skal til stranden, ud med en båd eller besøge en hyggelig sø, brættet er let at tage med i oppakningen. Blæs SUP'en op, når du er fremme, så er du klar til fartfyldte og fantastiske eventyr på vandet.

62374

Varier padlingen 

Du kan selv vælge, om du vil stå op, når du padler, eller du vil sidde på knæene eller bagdelen.
Lad din balance bestemme! Har du helt styr på balancen? Prøv ved at gøre nogle yogaøvelser på brættet, vi tør næsten love, at det bliver en udfordring!

Se vores Stand Up Paddle Boards til hele familien

Kajak

En anden sjov aktivitet, du kan foretage fra kyster eller ved søer, er at padle i kajak. Forestil dig, hvordan du glider både vægtløst og lydløst gennem det spejlblanke vand, lyder det ikke tillokkende? Hvis du er på udkig efter lidt mere fart og dynamik, kan du tage kajakken med til en mere livlig fos eller vandløb og padle i strømmen. Glem blot aldrig at tage din flydevest på, når du begiver dig ud på vandet.

62375

Kajak med venner

Padl selv eller sammen med gode venner, og måske vil du tage oppakning med for at kunne lægge til med kajakken og spise middag? Eller endda campere?

Se vores sortiment af kajakker

Kør på tube bag en båd

Har du en båd? Tillykke! Er det en båd med en motor, der er kraftig nok til at trække en tube efter sig? Dobbelt tillykke, siger vi! For er der noget sjovere end at køre på tube efter en båd? Det kan vi næsten ikke tro.

At køre på tube er en aktivitet, som langt de fleste kan lide, fordi du selv nemt kan styre, hvor hurtigt og dynamisk det skal gå. Sørg også for, at der ikke er andre både i nærheden, når I kører på tube, men at I har god plads omkring jer. Og glem ikke flydevesten!

62363

Fart og dynamik med tube

Varier bådens hastighed og stil for at styre, hvor hurtigt tuben skal køre.
Med en tube med to sæder kan du også dele turen med en anden. For fælles glæde er dobbelt glæde, ikke sandt?

Besøg vores sortiment af tubes

Wakeboards

Et wakeboard kan bedst beskrives som en mellemting mellem snowboard og vandski. Der er forskellige modeller af wakeboards, som kan bruges til forskellige ting. Du kan vælge et kneeboard, hvor du sidder på knæ på brættet og enten bliver trukket efter en båd eller rider på bølgerne. Et kneeboard er nemmere at holde balancen på end et almindeligt wakeboard, hvor du kan stå op. Vil du ikke ud på dybt vand? Så prøv et skimboard, som er lavet af krydsfiner, og som du surfer med ved at løbe med og hoppe op på langs vandet ved strandkanten.

Surfe på lavt vand

Med et wakeboard kan du altså surfe på lavt vand, og det kan være perfekt for børnene at begynde med for at lære at holde balancen og prøve at surfe.

Besøg vores sortiment af wakeboards

Sikkerhed på vandet!

Glem aldrig, at sikkerheden på vandet altid kommer i første række! Begiv dig ikke ud på dybt vand, medmindre du er en dygtig svømmer. Sørg også altid for at bære en flydevest, og vær helst sammen med en ven, så I kan hjælpe hinanden, hvis det skulle blive nødvendigt. Det er også en god idé at medbringe en vandtæt køjesæk, hvor du kan lægge din mobiltelefon og andre ting, der kan være gode at have med ude på vandet. På den måde kan du altid tilkalde hjælp.

 

Relaterede artikler

En dag på stranden

En dag på stranden

Følg med på en dag på stranden. Vi har alt du har brug for til en vellykket strandtur!

Tilbring sommeren på båden

Tilbring sommeren på båden

Vi giver tips til en dejlig sommer til havs, for hele familien.

5 udstyrstips til en sjovere sommerhusferie

5 udstyrstips til en sjovere sommerhusferie

Vi giver dig 5 tips til en vellykket ferie i sommerhuset!