Sommerhusferie er den bedste tid på året – 5 udstyrstips til en sjovere sommerhusferie

Sommerhusferie er den bedste tid på året – 5 udstyrstips til en sjovere sommerhusferie

I hverdagens trædemølle begynder sindet at længes efter roligere omgivelser. Du begynder at længes efter steder, hvor bølgerne klukker, og skoven suser beroligende. Sommerhuset er et trygt tilflugtssted, hvor aktiviteter og trivsel driver hverdagens bekymringer på flugt. Sommerhuslivet sammen med vores kære er også endnu dejligere, når sommerhuset er rigtigt udstyret.

For de flittige er sommerhuset et paradis, hvor du kan udfolde dig fuldstændigt. På den anden side er sommerhuset også et sted, hvor du kan slappe af. For mange er en sommerhusferie en forfriskende kombination af håndværk og afslapning. Det ene øjeblik har du lyst til at hugge brænde til saunaen om aftenen, og det andet ligger du i en hængekøje og stirrer på skyerne, der langsomt driver forbi på himlen. Den berusende duft af grilldelikatesser fylder omgivelserne fra morgen til aften. Det bedste af det hele er naturligvis, at travlhed er et ukendt begreb.

Et moderne sommerhus er knyttet sammen med forventninger og ambitioner. Du vil kunne tilbringe lange perioder i sommerhuset, især udendørs, og så er det en god ide at investere i sommerhuset og dets udstyr.

I rare omgivelser er sommerhuslivet både overraskende behageligt og overkommeligt. Her er nogle enkle udstyrstips til sommerhuset!

Fem tips til bedre trivsel på sommerhusferien

1. En swimmingpool eller spabad giver sommerhuset et strejf af luksus

Kan man tænke sig noget dejligere end at nyde varme sommerdage og smukke sommerhuslandskaber i sin egen pool eller spabad?

poreallas.jpg

Oppustelige pools er nemme at sætte op, før sommervarmen ankommer, og det er lige så nemt at stuve dem bort til vinteropbevaring. Det slidstærke materiale sikrer, at du kan nyde den i mange somre i fremtiden.

2. Den dejligste sommerhusmad er grillet, naturligvis!

Sommerhusliv og grill er en kombination, der aldrig skuffer. For mange er sommerhusmad og grillmad synonyme, og det er ikke så mærkeligt. På grillen kan du tilberede alsidige og velsmagende delikatesser til hele selskabet uden at overanstrenge dig. Det er helt og holdent op til de enkelte at lave mad på en kulgrill,gasgrill eller elgrill – slutresultatet er lækkert, uanset hvad du vælger.

grillaaminen.jpg

Ud over almindelige grills er der også kommet kombinationer af grilltønder og røg, såkaldte røggrills, på markedet. De er perfekte til såkaldt BBQ-grilning, hvor maden tilberedes langsomt og så længe som muligt for at sikre et mørt slutresultat.

3. Have- og vandlege gør sommerhusferien sjovere

Sjove spil og lege både i haven og i vandet holder feriegæsterne i godt humør. Placer en sprinkler på plænen, hvor børn og barnlige sjæle kan friske sig op i vandsprøjtet på en varm sommerdag. Eller tag en dukkert i vandet med en badebold, og giv sommerhusfolket en udfordring til en sjov vandpolokamp. Det sjove svømmelegetøj morer små vandhunde i lang tid. Lidt roligere, men behagelig afslapning tilbyder bademadrassen, når den langsomt glider af sted på de vuggende bølger.

kroketti.jpg

I haven kan du prøve kroket, et perfekt spil for hele familien. Eller sæt en frisbeekurv op, og gør frisbeekast til et spændende præcisionsspil. Dejligt tidsfordriv på sommerhusferien er også stavspillet Mikado ,have-Yatzy, ringspil, strandtennis og kuglespillet Boccia. Og vi må ikke glemme trampolinen, der er et garanteret hit blandt børnene!

4. Sjælen hviler, når du ligger i en liggestol eller en hængekøje

Nogle gange er det skønt at slappe af og ligge ned – og hvilke omgivelser er bedre til det end et roligt sommerhusmiljø? Nyd intrigerne i en spændende bog eller tag en forfriskende lur i en liggestol eller en hængekøje. Den vejrbestandige liggestol kan stå på både græsplænen, terrassen og stranden. Den sammenklappelige stol fylder heller ikke meget ved vinteropbevaring. Du kan hænge hængekøjen op mellem to solide træer eller få et stabilt stativ til hængekøjen. Glem heller ikke den komfortable hængestol, der er behagelig at slappe af i.

5. Under parasollen kan du trygt nyde sommeren i sommerhuset

Det er dejligt at tilbringe lidt fritid i sommervarmen, men nogle gange er der for meget solskin. En parasol beskytter mod den brændende sol og gør det mere behageligt at opholde sig udendørs på varme sommerdage. Det UV-beskyttede stof sikrer, at du trygt kan opholde dig ude under parasollen. Den trekantede parasol er også et stilfuldt og praktisk indretningselement. Hvis du har brug for beskyttelse mod regn, er vores partytelte og pavilloner ideelle, og de er fremragende til stemningsfulde middage under tag.