Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vægslibere

På udkig efter en effektiv og praktisk vægsliber? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Bestil din nye vægsliber i dag og tag hul på det planlagte slibearbejde inden længe.

Giv væggen en glat og jævn overflade med en vægsliber

Skal du realisere drømmen om en flot væg, kan du ikke nøjes med at finde malerpenslerne frem og vække din indre maler til live. Du skal også i gang med at slibe og spartle, så både huller og ujævnheder elimineres.

Du kan gribe slibningen af din væg an på flere forskellige måder. I langt de fleste tilfælde kan du nøjes med at bruge en vægsliber og en slibeklods. Vægsliberen kan med fordel bruges til de store flader, mens slibeklodsen kan bruges omkring stikkontakter og langs paneler. Bruger du kun en slibeklods, så må du forberede dig på et stort tidsforbrug. Ved at bruge en vægsliber kan du ikke kun spare tid, men også glæde dig over, at du får et mere jævnt og pænt resultat.

Du kan med god grund koble en støvsuger til vægsliberen

Det er både nemt og bekvemt at slibe lofter og vægge. Du slipper dog ikke udenom, at det støver og sviner en del. For at holde det efterfølgende rengøringsarbejde nede på et minimum kan du med fordel tilslutte en støvsuger, såfremt det er muligt.
Mange af de mest populære vægslibere er udstyret med en lang støvsugerslange, som du kan koble på din støvsuger. Ved at bruge en støvsuger sparer du dig selv for en masse rengøring, ligesom du beskytter vægsliberen og dermed forlænger dens levetid. Der er derfor al mulig god grund til at benytte sig af denne mulighed.

En god vægsliber er både let og ergonomisk

Skal du kunne holde ud at slibe vægge og lofter i længere tid ad gangen, så har du brug for en god og ergonomisk vægsliber. Det vil i den anledning være en stor fordel, hvis maskinen byder på en lav produktvægt, så du ikke belaster dine skuldre mere end højst nødvendigt. Endvidere vil det være et stort plus, hvis vægsliberen har et ergonomisk greb.

Disse krav kan du også stille til din vægsliber:

  • Indbygget arbejdslys
  • Støvsugerslange (med mulighed for at tilkoble en støvsuger)
  • Teleskopstang med flere justeringsmuligheder
  • Sammenklappelig (praktisk i forhold til både opbevaring og transport)

Hvad mere ønsker du dig af din kommende vægsliber?

Uanset hvor mange krav du måtte have til maskinen, så er der en god chance for, at du kan finde din ideelle vægsliber hos os.