Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset inden for 2 timer! Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vægslibere

På udkig efter en effektiv og praktisk vægsliber? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Bestil din nye vægsliber i dag og tag hul på det planlagte slibearbejde inden længe.

Giv væggen en glat og jævn overflade med en vægsliber

Skal du realisere drømmen om en flot væg, kan du ikke nøjes med at finde malerpenslerne frem og vække din indre maler til live. Du skal også i gang med at slibe og spartle, så både huller og ujævnheder elimineres.

Du kan gribe slibningen af din væg an på flere forskellige måder. I langt de fleste tilfælde kan du nøjes med at bruge en vægsliber og en slibeklods. Vægsliberen kan med fordel bruges til de store flader, mens slibeklodsen kan bruges omkring stikkontakter og langs paneler. Bruger du kun en slibeklods, så må du forberede dig på et stort tidsforbrug. Ved at bruge en vægsliber kan du ikke kun spare tid, men også glæde dig over, at du får et mere jævnt og pænt resultat.