Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset inden for 2 timer! Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Båndsliber

Er lakken på dit trægulv slidt ned, eller er overfladen af dit trægulv fuld af ridser, så er det ved at være tid til en afslibning. Uanset om dit gulv er behandlet med olie, sæbe eller lak, kan en afslibning hjælpe på det kosmetiske udtryk. Du kan spare nogle penge og selv stå for afslibningen, hvis du investerer i en båndsliber. Her på siden finder du Biltemas udvalg af båndslibere i høj kvalitet, men selvfølgelig til fornuftige priser.

Når du har slebet dit gulv, får du mulighed for på ny at vælge, hvilken overfladebehandling det skal have efterfølgende, dog med de begrænsninger, som træsorten nu engang sætter. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at gulvbelægningen bliver tyndere og tyndere for hver gang du sliber gulvet, så derfor er det ikke noget du skal gøre ofte. Hvor ofte du kan slibe gulvet afhænger af, hvor meget du sliber af hver gang. Hvis dit gulv er behandlet med olie eller sæbe, kan du ofte nøjes med at give det en ny overfladebehandling og slipper derfor for at skulle slibe gulvet særlig ofte. Har du derimod lakeret gulv, er du dog nødt til at afslibe det inden du kan genlakere det.