Svejsning

Vi har et stort udvalg af svejsere, gasbrændere og plasmaskærere, samt svejsemateriel, svejsehjelme og andet svejseudstyr. Der findes forskellige typer af svejsning: MIG/MAG, MMA og TIG svejsning.

MIG/MAG-svejsning
Buesvejsning med kontinuerlig fødning af trådelektroder med gas, eller uden gas med flusfyldt tråd. Metoden er anvendelig til svejsning i de fleste materialer, og der findes svejsetråd til mange forskellige metaller. MIG/MAG-svejsning er en mangesidet metode, der ofte anvendes til spinkle til middelgrove pladearbejder og til aluminiumslegeringer.

MMA-svejsning
Svejsning med belagte elektroder (pindsvejsning). Den ældste og mest anvendelige af de forskellige buesvejsemetoder. Anvendes til svejsning i grovere materialer som jernlegeringer i konstruktionsstål samt til svejsning i aluminium og rustfrit stål.

TIG-svejsning
Smelter grundmaterialet eller et tilsætningsmateriale med varmen fra den elektriske lysbue. Giver et exceptionelt rent svejsegods af meget høj kvalitet og passer til svejsning af næsten alle metaller med undtagelse af aluminium- (AC) og magnesiumlegeringer (AC). Anvendes til svejsning i støbejern, rustfrit stål, titan og kobberlegeringer, hvor kvalitetsaspektet er vigtigt. Disse arbejder kan udføres med invertersvejser MAA, der er udstyret med TIG-forsats.

 

39 Søgeresultater