Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Svejsning

Vi har et stort udvalg af svejsere, gasbrændere og plasmaskærere, samt svejsemateriel, svejsehjelme og andet svejseudstyr. Der findes forskellige metoder til svejsning. Vælg kategorien svejsning nedenfor og bliv klogere på de mange muligheder.

MIG/MAG-svejsning

Buesvejsning med kontinuerlig fødning af trådelektroder med gas, eller uden gas med flusfyldt tråd. Metoden er anvendelig til svejsning i de fleste materialer, og der findes svejsetråd til mange forskellige metaller. MIG/MAG-svejsning er en mangesidet metode, der ofte anvendes til spinkle til middelgrove pladearbejder og til aluminiumslegeringer.

MMA-svejsning

Svejsning med belagte elektroder (pindsvejsning). Den ældste og mest anvendelige af de forskellige buesvejsemetoder. Anvendes til svejsning i grovere materialer som jernlegeringer i konstruktionsstål samt til svejsning i aluminium og rustfrit stål.

TIG-svejsning

Smelter grundmaterialet eller et tilsætningsmateriale med varmen fra den elektriske lysbue. Giver et exceptionelt rent svejsegods af meget høj kvalitet og passer til svejsning af næsten alle metaller med undtagelse af aluminium- (AC) og magnesiumlegeringer (AC). Anvendes til svejsning i støbejern, rustfrit stål, titan og kobberlegeringer, hvor kvalitetsaspektet er vigtigt. Disse arbejder kan udføres med invertersvejser MAA, der er udstyret med TIG-forsats.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.