Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Svejser

Hos Biltema finder du en række forskellige svejsere i høj kvalitet til en god pris.
Med Biltemas rimelige priser får alle muligheden for at udføre svejsninger i god kvalitet - selvom gode svejsninger ikke udelukkende afhænger af svejsemaskinen, men også af den, der udfører arbejdet.
Med en svejser i hjemmet kan du udføre en lang række vedligeholdelsesopgaver og reparationer af udstyr i hjemmet, samt arbejde med hobbyprojekter på bil, MC og meget mere.
Biltema fører MIG/MAG svejsemaskiner, samt maskiner, der kan svejse med TIG-elektroder. Du får også lysbuesvejsemaskiner, invertersvejsemaskiner, svejsestransformator og svejseomformer i både bærbare og stationære versioner.

Med Biltemas svejsemaskiner får du mulighed for at arbejde i en række forskellige materialer: tyndplade af kulstofstål eller lavtlegeret stål, aluminium, ulegeret, lavtlegeret og rustfrit stål, samt aluminium- og kobberlegeringer i forskellige tykkelser.

Du finder selvfølgelig også tilbehør, tråd, sikkerhedsudstyr, m.m. til svejsning hos Biltema. Har du brug for en plasmaskærer eller gasbrænder, finder du også det under kategorien ‘Svejsning’.
Bemærk at flere af vores svejsere er beregnet til arbejdsområder indenfor hjemmebrug til hobbyprojekter, servicearbejder samt mindre vedligeholdelsesarbejder og er ikke beregnet til  kommerciel brug. Teknisk data og specifikationer for vores svejseværk kan findes under den enkelte model. Se manualen for data, brugsområder og instruktion i brug. Her kan du også se, hvilke CE-direktiver og EN-standarder vores svejsemaskiner opfylder. Sørg altid for at læse manualen, før du tager din nye svejsemaskine i brug. Har du spørgsmål eller behov for rådgivning, er du altid velkommen til at spørge vores dygtige medarbejdere i din Biltema.