Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Lette og kompakte gasbrændere fra Biltema i høj kvalitet

En gasbrænder er super funktionel samtidig med at være kompakt og nem at have med sig på farten. Hos Biltema har vi et udvalg af gasbrændere, som du kan bruge til forskellige ting.

Læs mere om vores sortiment her, og hvad du kan bruge en gasbrænder til.

Hvad kan jeg bruge gasbrændere til?

Vi har en billig og kompakt minibrænder i Biltema, som har forskellige funktioner. Den fås i et ultralet, kompakt og ergonomisk design og har en justerbar flamme med piezo-tænding.

Blandt andet kan den bruges til:

  • Flambering
  • Smeltning
  • Bruning
  • Svidning
  • Optøning af frosne vandrør
  • Hobby og håndværk

Udendørs brug – når du skal på camping eller telttur

Elsker du at være ude i naturen og sove i telt i smukke omgivelser? Vores minibrænder er den perfekte følgesvend til turen i vildmarken. Med minibrænderen kan du lave ordentligt mad, når du er ude i det fri.

Vores minibrænder kan være den perfekte livredder, da du kan bruge den til at tilberede kød uden at være afhængig af et bål. Du kan også bruge den til at tænde bål eller en grill, hvis turen ikke er helt så primitiv.

Brænderen passer til flaskegasbeholdere, som du kan købe i vores varehuse eller her på hjemmesiden.

Sortiment af varer i højeste kvalitet til fast lav pris

I Biltema har vi et mål om, at alle almindelige mennesker skal have råd til vores varer. Alle fortjener en god arbejdsdag med ordentligt værktøj eller fornøjelsen af at starte på et gør-det-selv-projekt derhjemme.

Derfor går vi op i, at vores varer er billige, så alle kan være med. Vores faste lave priser betyder dog ikke, at vi er ligeglade med kvaliteten. Tværtimod.

Vores varer er ikke blot billige men lavet i en professionel og høj kvalitet, så de har en lang holdbarhed og en høj funktionalitet. Således sikrer vi, at du ikke skal skifte udstyr i tide og utide.

I Biltema er vi kendte for vores store sortiment til kundevenlige priser og er stolte over at kunne tilbyde enhver kunde muligheden for at eje værktøjer og hobbyartikler, der holder i mange år.

Besøg vores varehuse i hele landet

Vi har varehuse i hele Danmark og der er flere på vej. Vi vil gøre det muligt for dig at besøge os, uanset hvor i landet du befinder dig. Alle varehusene har åbent hver dag inklusiv i weekenden – så du behøver ikke at stresse over, at du skal nå at besøge os i hverdagene.

Du er velkommen hele dagen. Vi har åbent til klokken 20 i hverdagene, så du kan altid nå at smutte en tur forbi. Vores personale står klar i butikkerne til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til en vare eller et gør-det-selv-projekt.

Find os online

Benyt vores vores brugervenlige hjemmeside. Her kan du se vores sortiment og browse løs i vores kvalitetsvarer.

Når du har indkøbskurven fyldt op, kan du vælge leveringsmetoden Klik & Hent, hvor du kan hente varerne i vores varehuse rundt omkring i landet. Her kan du gratis få leveret varerne ud til din bil, så du slipper for besværet.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i butikken, hvis der er mere du har brug for.

Du kan træffe os alle ugens dage

Hvis du har spørgsmål til vores varer, hjemmeside eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har landsdækkende kundeservice i Biltema. Derfor kan du altid kontakte os – vores kundeservice har åbent hver dag, ligesom vores varehuse.

Du kan enten ringe til os på telefon 70 80 77 70 eller skrive til os på mail kundeservice@biltema.dk. Vores serviceorienterede personale står klar til at hjælpe dig med din henvendelse.

Vi glæder os til at høre fra dig.