Vandretøj

Vandretøj

At opdage naturen langs de grønneste vandrestier med udsigter, der ofte er fantastiske, er en af naturens store fordele. Eller måske vandrer du i kulde og på sneklædte etaper? Uanset hvor du vandrer, er det vigtigt, at du klæder dig rigtigt på med godt vandretøj, så du kan nyde turen.

Når du skal på vandretur, har du brug for behageligt tøj, der holder dig varm, tør og åndbar. Tættest på kroppen bør du have undertøj på som holder dig tør og varm.

Det yderste lag, du skal have på under vandringen, er det lag, der beskytter dig mod vind, vand og kulde. Undersøg altid, hvilket vejr og temperatur du vil møde under vandringen. Det yderste lag består ofte af en skaljakke, outdoorjakke eller regnjakke – og tilhørende outdoorbukser eller overtræksbukser. Husk, at det er vigtigt, at det øverste lag er ventilerende, så du ikke bliver for varm eller kold.

En anden utrolig vigtig faktor inden vandreturen er naturligvis, at du har et par behagelige sko, som er tilpasset terrænet, hvor du skal vandre, og det vejr du skal møde. De rigtige sokker er også vigtige, og det er der klimaet bestemmer. Har du brug for noget, der varmer eller kun hjælper med at holde dine fødder tørre?

Læs mere om lag på lag metoden

Relaterede artikler

Vælg rigtigt tøj til fisketuren

Vælg rigtigt tøj til fisketuren

Til dig som gerne vil klæde dig på til fisketuren på båden, eller står langs med vandkanten og fisker er det vigtigt at klæde dig på med ordentligt fisketøj.

Udforsk vores sortiment af outdoortøj

Udforsk vores sortiment af outdoortøj

Find dit outdoortøj i vores sortiment. Vores outdoortøj er skabt til din aktive livstil, hvor funktion møder kvalitet.

Vælg rigtigt jagttøj til turen

Vælg rigtigt jagttøj til turen

Under jagtsæsonen byder vores nordiske klima ofte på kulde og nedbør, hvilket stiller store krav til dit jagttøj.