Restitution og genoptræning

Restitution og genoptræning

Yosemite by Biltema tilbyder et bredt sortiment af produkter for dig som vil træne derhjemme. Dig som har behov for genoptræning finder redskaber og hjælpemidler hos Yosemite som hjælper dig med at genoptræne efter en skade eller udføre de øvelser som du har fået i samråd med din fysioterapeaut. Udforsk vores sortiment for at finde de produkter som hjælper dig på bedste vis i din træningssituation.

Balance og koordination

At træne balance og koordination er blandt andet vigtigt for at forebygge skader og for at træne din holdning. For at træne din balance kan du anvende eksempelvis en balanceplade eller en gymball. For at træne koordinationen kan det være godt  med et sjippetov eller et stepbræt. Udfør de øvelser du har fået af din fysioterapeaut med produkter fra Yosemite. Hos os finder du alt du behøver træne balance og koordination.

Modstandstræning

Modstandstræning er en skånsom og effektiv måde at styrketræne mens du rehabiliteres. Yosemite har et bredt udvalg  af redskaber til modstandstræning. Træningsbånd og pilatesbånd, fod- og håndledsvægte samt grebtrænere er produkter som hjælper dig med at træne din styrke - selvfølgelig efter din fysioterapeauts instruktioner.

Udstrækning, massage og behandling

I forbindelse med træning kan det være rart og behageligt med udstrækning (stretching), massage og anden kropsbehandling. Stretching øger din bevægelighed og forhindrer at du bliver stiv i kroppen. Massage øger blodcirkulationen og løsner derved muskler og led. Yosemite tilbyder flere produkter som hjælper dig med at løsne kroppen op, eksempelvis yoga- , massage- og foamroller, sportstape og yogamåtter. Und dig selv en skøn oplevelse som hjælper din krop til at bevæge sig bedre. Benyt produkterne i samråd med din fysioterapeaut.