Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Balancetræning og koordinering

Balancetræning er en nem træningsform, som kan udføres alle steder. Du behøver ikke et dyrt fitnessmedlemskab - med de rette redskaber til balancetræning, kan du nemlig træne din balance hvor som helst og når som helst.

Der findes flere forskellige redskaber, du kan bruge, når du skal træne din balance. Hos Biltema har vi et stort udvalg af hjælpemidler til balancetræning. 

Hvad hjælper balancetræning på?

At have en god balance gør både hverdagsaktiviteter og bevægelse nemmere. En god balance kan forebygge skader, hvis du eksempelvis snubler eller træder forkert. Hvis uheldet allerede har været ude, og du har fået en skade, er det vigtigt at genoptræne balancen. 

Når man bliver ældre, svækkes balancen typisk. Her kan det især være en god ide at træne balancen, da en dårlig balance øger risikoen for fald ved mange hverdagsbevægelser. Det kan eksempelvis være, når du står på tæer for at nå øverste hylde eller sidder på hug for at binde snørebånd. En god balance formindsker risikoen for at falde og gør dine bevægelser mere sikre og stabile. Der kan altså være flere gode grunde til at træne balancen. 

Hvordan træner man sin balance?

Der findes mange øvelser til at træne sin balance. Med redskaber til balancetræning kan du nemt forbedre din balance. Du kan med fordel starte med at teste dine balanceevner, inden du går i gang. Hvis du har en god balance, kan du starte med udfordrende øvelser. Men hvis du har balanceproblemer, er det vigtigt, at du starter ud med lette øvelser og gradvist øger sværhedsgraden.

Vi har samlet et par tips til balancetræning til dig her: 

Husk at variere dine øvelser, så du ikke træner de samme 3-5 øvelser hver gang, Variation sikrer, at du hele tiden udfordrer din krop og forbedrer balancen. 

For at få de allerbedste resultater kan du med fordel kombinere balancetræningen med let styrketræning. At have stærke og eksplosive muskler er nemlig en stor hjælp, når det kommer til balance. 

Nu er der bare tilbage at finde det rette udstyr til balancetræning, så du kan komme godt fra start. Husk, at du altid er velkommen til at besøge din lokale Biltema og spørge vores hjælsomme personale til råds. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.