Træn bekvemt med Yosemite

Træn bekvemt med Yosemite

Når du skal træne er det vigtigt at du føler dig bekvem i materialet du løber i, som optimerer din træning. Med stilfuldt træningstøj kan du også øge selvtilliden, hvilket ofte hjælper dig med at præstere bedre. Det er også vigtigt, at du bare er varm, og at tøjet giver dig den mobilitet, du har brug for. Du kan finde alt dette i vores sortiment af træningstøj inden for Yosemite by Biltema.

Træn året rundt

Yosemite har et bredt udvalg af træningstøj til både mænd og kvinder som hjælper dig med at træne under alle årstider. Linned og t-shirts suppleres med langærmet sweatere, lange strømpebukser, hatte og vanter, alt sammen for at holde dig aktiv hele året rundt.

Funktionelle materialer

Yosemites træningstøj er lavet af funktionelle materialer som kan ånde og giver ypperste konfort under træningen. Materialet transporterer fugt ud som opstår når du sveder. Så tøjet forbliver tørt på en helt anden måde og forhindrer dig således i at fryse, hvis du træner udendørs, når det er koldt. Derudover hjælper materialet med at holde kroppens varme tæt på huden, hvilket også får dig til at fryse mindre. Materialet er let og elastisk, så du nemt kan bevæge dig.

Undgå skrammer og ubehag

Træningstøjet er syet med flade sømme, hvilket gør dig mindre tilbøjelig til at føle skrammer eller andet ubehag.

Undgå bomuld

Bomuld er et skønt materiale som ofte er at finde i tøj, men i træningstøj er det ikke at foretrække. Bomuld bliver hurtigere blødt når du sveder eftersom materialet ikke er åndbart og tyndes derfor ned. Bomuld e rogså længe om at tøre, og hvis du træner udenfor når det er koldt bliver du hurtigere nedkølet.