Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

God lyd i bilen med en bilradio

En lang køretur kan hurtig blive kedelig, hvis du ikke kan underholde dig selv med din yndlingsmusik eller en spændende radioudsendelse. Her hos Biltema vil vi gerne give dig mulighed for at få opfyldt dit ønske om en god lydoplevelse i bilen, og derfor tilbyder vi en bred vifte af radioudstyr og tilbehør, som både kan installeres i bilen og på båden.

I vores sortiment finder du både enkle radioer med naturlig bas og mere kraftfulde modeller med DAB-funktion og Bluetooth. Du kan også nemt kombinere din radio med højtalere eller mere baslyd. Desuden finder du kabelkoblinger, forlængerledninger, kabler og andre monteringsdele, som gør din lydinstallation komplet.

Vores udvalg af bilradioer

Alle vores bilradioer og bilstereoer har AUX- og USB-indgange, så du kan tilslutte din telefon via et kabel. Nogle af modellerne har også Bluetooth-funktion til håndfri betjening og streaming af musik, samt fjernbetjening til fjernstyring. Modellen Bilradio 2-DIN har touch-skærm og understøtter flere musik- og videoformater og kan vise videofiler med en opløsning på op til 1080.

Hvis du allerede har en radio i bilen, men gerne vil have mulighed for at lytte til udsendelser via DAB/DAB+ radio, kan du hos Biltema også få en DAB+-adapter, der netop muliggør dette. Adapteren skal tilsluttes cigarettænder-udtaget og kommunikerer med det eksisterende stereoanlæg via FM-signaler. Desuden har den AUX-udgang og håndfri funktion via Bluetooth.

 

Højtalere til bilen

Vi tilbyder to serier af højtalere, hvor den ene besidder de mest basale funktioner og giver en ganske fin og naturlig lyd, mens den anden serie er noget mere kompliceret og egner sig især godt til hifi-entusiasten, som elsker udstyr. Hos Biltema finder du både højtalere, som skal indbygges og som kan monteres fritstående. Vi tilbyder både enkeltvise højtalere, samt højtalerpakker med flere dele. 

 

Effektforstærker og subwoofer

Hvis du gerne vil have endnu mere lyd og bas, kan du med fordel investere i en effektforstærker eller en subwoofer. En subwoofer er især god, hvis du har mindre højtalere installeret og gerne have mest muligt ud af disse. En effektforstærker kan bruges sammen med en anden forstærker, så du kan optimere effekten og lydkvaliteten på dine højtalere.

 

Antenner og tilbehør

Du kan nemt komme ud for, at den antenne du skal bruge ikke passer til det antennestik, der er monteret på bilen. Derfor tilbyder vi diverse antenneadaptere, så du har mulighed for at tilkoble den helt rigtige antenne. Derudover finder du her på siden også vores udvalg af antenner.

Vi har ydermere også et bredt udvalg af tilbehør til din bilradio. Du finder bl.a. flere typer kabler og stik, som kan være brugbare ved installationen af din nye radio. Derudover finder du under denne kategori det meste inden for grej og udstyr til din bilradio, såsom højttalerterminaler, automatsikringer, højttalerstof og dæmpemateriale til højttalere.

 

Sådan får du bedre lyd i bilen

Det er ikke altid nok at investere i et par gode højtalere, hvis du gerne vil opnå den bedste lyd i bilen. Det kan i første omgang være relevant at kigge på støjdæmpningen i bilen. Jo mere støj der er i bilen, desto højere skruer du op for musikken. Derfor er det en god idé at sikre, at bilen har den rette støjdæmpning, så du kan få mest muligt ud af din radio og dine højtalere.

Hvis lyden skralder eller bilen ryster i takt med bassens rytme, kan du med fordel begynde at justere på de forskellige funktioner i bilradioen. Du kan selv justere bas, mellemtone og diskant på de fleste radiosystemer, og dette kan give en meget bedre lyd. Samtidig kan det godt betale sig at tjekke lyden på bagsædet, så du er sikker på, at børnenes øre ikke bliver blæst helt igennem, når du tænder for radioen. De fleste bilradioer har mange funktioner, som kan gøre lydoplevelsen bedre for alle passagerer.

 

Vil du vide mere?

Vi har et stort udvalg af bilradioer og tilbehør her på siden. Du er også velkommen til at besøge os i en af vores butikker og få en kyndig vejledning af en af vores dygtige medarbejdere.