Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Effektforstærker til din bilradio

Skal lyden i bilradioen lige have lidt ekstra? Har du købt et nyt sæt bilhøjttalere, og vil du gerne have det fulde udbytte af dem? Så skal du bruge en effektforstærker!

En effektforstærker er et vigtigt bindeled mellem afspiller og højttalere - især hvis du har valgt at opgradere den eksisterende bilradio med et par nye, fede højttalere, som kan spille ekstra godt. En effektforstærker er med til at give bilradioen en helt ny dimension, som du ikke kan opnå med højttalerne alene. Her på siden ser du vores store udvalg af forskellige slags effektforstærkere, som du kan bruge sammen med din bilradio og højttalere.

 

Hvilken effektforstærker skal jeg vælge til min bilradio?

Når du skal købe en effektforstærker til din bilradio, er det vigtigt, at du får valgt den helt rigtige. Hvilken forstærker, du skal vælge, afhænger af flere ting, men overordnet set er der to ting, du skal være særligt opmærksom på:
Du skal sørge for, at antallet af Ω og Watt stemmer overens med de højttalere, som du vil tilslutte til din bilradio.
Derudover skal du sikre dig, at forstærkeren kan trække det antal af højttalere, som du vil have installeret i bilen.

 

Hvorfor skal jeg bruge en effektforstærker?

Du vil formentlig godt kunne installere nye højttalere, uden en forstærker - men uden forstærkeren vil du ikke kunne nyde godt af det fulde udbytte, som højttalerne har at byde på. Derfor er det vigtigt, at du får installeret den helt rigtige forstærker til din bilradio og højttalere.

 

Har du brug for mere udstyr?

En effektforstærker er intet uden de rette højttalere - og omvendt. Se også vores sortiment af bilhøjttalere her og få det fulde udbytte af såvel højttalere som forstærker. I Biltema finder du et stort udvalg af diverse udstyr til din bil og bilradio. Klik rundt på siden og bliv inspireret af vores udvalg.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.