Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Antenneadaptere

Med et antenneadapter til bilen kan du installere en ny radio i din bil. En ny bilradio passer ikke altid til din bils antennestik. Med et adapter kan du nemt installere din nye radio til antennestikket i din bil. Se vores udvalg af adaptere til bilen her på siden.

Antenneadapter til din nye bilradio

Et antenneadapter er din hjælp i nøden, for det lille stik gør underværker. Har du købt en ny bilradio, hvor antennestikket ikke passer til bilantennen i din bil? Hvis din bil er af ældre dato, kan du komme ud for, at radioen ikke passer til bilen. Løsningen er ikke at købe en ny bil - heldigvis. Her kan et adapter hjælpe dig, for det sørger for, at din nye radio passer til din bil.

Det kan være ret frustrerende, når dine nye indkøb til bilen ikke passer til din model. Med et adapter er det heldigvis nemt at få en billig og enkel løsning på problemet. Der findes forskellige adaptere, der selvfølgelig også passer til forskellige biler og antenner. Du kan bl.a. få ISO- og Fakra-adaptere. Inden du køber et adapter, er det derfor en god idé at undersøge, hvilket antennestik din bil har. På den måde er du helt sikker på, at du finder den rigtige løsning til din bil.

 

Antenneadapter til din bil

Med et antenneadapter er det ingen sag at montere en ny radio i din bil, selv hvis din bil er af ældre dato. Teknologien udvikler sig hurtigere end lynets hast, og det kan svært at følge med. Alle de nye teknologiske muligheder hjælper os ofte i vores hverdag. Tænk bare på GPS’en, der har erstattet gamle og bøvlede vejkort. Desværre gør de mange nye muligheder også, at det nyeste udstyr ikke altid passer til ældre biler.

Du finder heldigvis en lang række udstyr, der hjælper dig, når det nyeste udstyr ikke lige passer til din bil. Her på siden har vi samlet et velassorteret udvalg af adaptere, så du kan få din nye radio til at passe i din elskede bil.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.