Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bilantenner i flere modeller og længder

Er din bilantenne knækket eller på anden måde blevet beskadiget? Fanger den ikke noget radiosignal? Så er du landet på den rigtige side. Hos Biltema har vi nemlig et bredt udvalg af bilantenner i forskellige modeller og længder, så du igen kan suse ud ad landevejen til din favoritmusik og få de seneste trafikmeldinger. Se hele udvalget herunder.

 

Ny bilantenne

Der kan være flere grunde til at udskifte din bilantenne. En god bilradio er for eksempel ikke meget værd, hvis din bilantenne ikke fanger noget radiosignal - og det sidste, du bør gøre, når du kører bil, er at vende din opmærksomhed mod at skrue frem og tilbage på frekvensen i håbet om at finde et signal. Vi kender alle sammen kampagnen og opfordringen fra Rådet for Sikker Trafik: Kør bil, når du kører bil.

Måske har du været en tur i vaskehallen og glemt at tage antennen af, så den er gået i stykker. Det har de fleste nye bilejere prøvet.

Hærværk er desværre heller ikke en ualmindelig grund til at få skiftet bilantenne. Heldigvis er det forholdsvis nemt at montere en ny - og hos Biltema sørger vi for, at det også er til en god pris.

 

Montering af antennen

  1. Start med at afmontere den gamle antenne og reparér eventuelle rustdannelser. Antennen vil typisk sidde fastspændt mellem en møtrik på ydersiden under en form for plastikbeskyttelse og en kontramøtrik på indersiden. Hvis den sidder på en skærm eller i taget, kan du lirke plastikbeskyttelsen af med en skruetrækker.
  2. Tag antenneledningen ud af radioen og løsn møtrikken på ydersiden ved at holde igen på kontramøtrikken med den anden fastnøgle. Træk så antennen ud fra undersiden af skærmen eller taget.
  3. Stik den nye antenne gennem hullet og sæt den på plads sammen med tætningsstykkerne. Genbrug eventuelt tætningsstykkerne fra den gamle antenne, hvis der ikke følger nogle med den nye.

Har du ikke mod på selv at montere den nye antenne, kan dit lokale værksted gøre det på få minutter, så du igen kan lytte til din favoritmusik, når du er på farten.