Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Find din bilradio hos Biltema

Det kan være tæt på umuligt at undvære en radio i bilen, dels fordi det bare er hyggeligere at køre bil til musik eller en podcast, dels fordi det er rart at blive opdateret på trafik, vejr og nyheder på vej til og fra arbejde.
 
Hos Biltema finder du et stort udvalg af bilradioer med diverse nye funktioner som for eksempel Bluetooth og AUX, så du udover at høre radio ligeledes kan afspille musik fra din telefon og skråle med på dine yndlingsnumre. Se hele sortimentet og find din favorit her.

Bilradioer til alle formål

Er der nogen bedre måde at starte dagen, weekenden eller ferien på end at skråle med på sit yndlingsnummer i bilen på vej til eller fra arbejde? En grå mandag morgen kan pludselig føles langt mere overkommelig, når den starter med musik og en vejrudsigt, der lover solskin senere på dagen. Hvis du er pendler og kører mange kilometer til og fra arbejde hver dag, sætter du sikkert også pris på trafikmeldinger og nyhedsopdateringer, så du kan komme hurtigt frem og undgå kødannelse.

Der er med andre ord mange fordele ved en bilradio. Skal I for eksempel på bilferie, i sommerhus eller på familiebesøg i den anden ende af landet, kan I med en bilradio fra Biltema med Bluetooth, AUX og/eller USB-indgang ligeledes afspille musik, podcasts og lydbøger direkte fra telefonen. Hvis I har utålmodige børn med på bagsædet, er især lydbøger en god måde at få køretiden til at gå på og samtidig noget, I kan være sammen om som familie.

Foretrækker du at afspille CD’er i bilen, har vi også en løsning til dig. Flere af Biltemas radioer er nemlig udstyret med en CD-afspiller, så du kan afspille musik præcis, som du plejer.

Køb din bilradio i dag og få det bedste ud af køreturen!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.