Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bremserørsnipler til bil

Når du skifter dit bremserør til din bil, er det vigtigt, at du samtidig også får udskiftet bremserørsnipler. Hos Biltema finder du et stort udvalg af bremserørsnipler, som passer til langt de fleste bilmodeller. Du kan købe nipler til dit bremserør i såvel løssalg som i større sæt med mange forskellige slags. Se vores udvalg af bremserørsnipler her på siden eller besøg en af vores butikker.

Bremserørsnipler i løssalg eller i sæt

Når du køber bremserørsnipler i løssalg, får du dem i små pakker med 2 stk. Disse fås i diverse forskellige udformninger, som passer til langt de fleste bilmodeller.

Du kan også vælge at købe et større sæt med mange bremserørsnipler i flere forskellige størrelser, længder og nøglebredder. I sådan et sæt er der desuden også nipler med såvel indvendigt som udvendigt gevind, så de passer til flere forskellige slags bremserør. Når du investerer i et helt sæt, har du bremserørsnipler til mange år frem, og kan bruge dem til flere forskellige bilmodeller, hvis du eksempelvis skifter bil i løbet af årene.

Skal jeg bruge nipler med indvendig eller udvendigt gevind?
Det kan være lidt forskelligt, afhængigt af udformningen på dit bremserør, om du skal bruge nipler med indvendigt eller udvendigt gevind. Som regel vil du kunne se på udformningen af dit bremserør, om du skal bruge nipler indvendigt eller udvendigt gevind.

 

Hvilken størrelse bremserørsnipler skal jeg bruge?

Langt de fleste bilmodeller skal bruge nipler med et gevind af størrelsen M10 x 1, men du finder dem naturligvis også i mange andre størrelser. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse nipler, du skal bruge til din bil, er du velkommen til at besøge os i en af vores butikker og spørge en af vores kyndige medarbejdere i Biltema. Vi står altid står klar med råd og vejledning om udskiftning af bremserør og nipler.