Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

ABS-ringe

Står du og mangler et nyt ABS-ringe til din bil? Bremserne er det vigtigste sikkerhedsudstyr på bilen. Derfor er det vigtigt at regelmæssigt kontrollere og servicere bremserne på bilen. Her finder du ABS-ringe til de mest almindelige bilmodeller. Så du kan blive godt kørende. Lav en nummerpladesøgning i søgebaren på siden og find de ABS-ringe som passer til netop din bils bremsesystem.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde de helt rigtige ABS-ringe til din bils bremsesystem, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

 

Hvad er ABS-ringens funktion?

ABS-ringen er placeret i forhjulene sammen med skivebremserne, derfor bliver den ikke udsat for noget teknisk pres. Den giver vigtige data til kontrolenheden, der er sørger for at starte ABS-proceduren, hvis der bremses hårdt og ved nødopbremsning.

ABS-ringen er en simpel bildel, der generelt ikke slides meget. Det er en ring med hakker i, der er fremstillet af galvaniseret jern. Dens opgave er at sende de magnetiske impulser, der generes af de passerende metaldele til sensoren. Så ABS-bremsesystem kan blive slået til ved nødopbremsning eller hård opbremsning.

 

Hvorfor er ABS-ringen defekt?

Hvis din ABS-ring er defekt kan det være pga. vind og vejr, som kan gøre at den ruster, sætter sig fast eller knækker over tid. I dette tilfælde vil din bils kontrolenhed rapportere dette som en fejl. Det er nemt at reparere, men alt efter hvilken bil model du har, kan det være svært at nå ind til ringen. Vi anbefaler altid at skifte på begge forhjul på en gang. Hvis du er i tvivl om dit bremsesystem virker anbefaler vi, at du rådfører dig med din automekaniker.

Med udstyr fra vores bil sortiment er du godt kørende, find det du mangler til din bil her.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.