Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Find de vigtigste bilreservedele til front og bagvogn her

Det er vigtigt at holde styr på din bil. Når det kommer til trafiksikkerhed, er det især vigtigt, du har styr på, at alt er monteret rigtigt, og at reservedelene ikke er opslidte.

I Biltema kan du finde alt det, din bil skal bruge. Vi har et stort udvalg af bilreservedele til front og bagvogn.

Her på siden kan du få mere viden om vores udvalg og finde nøjagtigt det, du skal bruge til din bil.

Stort kvalitetsudvalg af bilreservedele til front og bagvogn

I Biltema tror vi på, at det skal være muligt for enhver at købe kvalitetsvarer til lave priser. Derfor består vores sortiment udelukkende af varer til faste lave priser, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Alle vores varer er af høj kvalitet, som ikke skal erstattes efter kort tid. Udvalget af reservedele er ingen undtagelse.

Vores udvalg består blandt andet af følgende bilreservedele til front og bagvogn:

● Fjederspænder
● Kugleledsaftrækker
● Styrekuglesæt
● Kugleledsmanchet
● Gummimanchet
● Tandstangsmanchet
● Damask til styretransmission
● Spindelled
● Bærekugle
● Bøsningssæt
● Beslag til bagvogn
● Styrestang
● Styreled
● Stabilisatorstang

Bærearm og bærearmsssæt

En bil kan have en, to eller flere bærearme der sørger for at karosseriet ikke hopper af ved at hjælpe til affjedringen ved hjulakslerne og bilens rat. Den sidder fast på hjulet ved styretøjet eller ved bilens bagtøj og styrer hjulene i den rette vinkel i forhold til vejbanen.

Er din bærearm i stykker, kan det være trafikfarligt. Det kan desuden medføre slid på din bils dæk og støddæmperne – og der er risiko for, at bilens bremsesystem og bremseklodser kan tage skade.

Det kan koste dig penge, som du ikke behøver at miste, hvis du husker at erstatte reservedelen.

I Biltema har vi et udvalg af bærearme til forskellige slags bilmodeller og bærearmssæt. Du kan se udvalget her på hjemmesiden og spare penge.

Brug vores søgning med registreringsnummer, hvor du indtaster bilens nummerplade og ser, hvilke reservedele der passer til din bil.

Kontakt os alle dage på ugen

Har du spørgsmål til vores sortiment? Vi kan kontaktes alle dage på ugen. Du er velkommen til at kigge forbi i vores varehuse rundt omkring i landet, hvor vi har åbent hver dag.

Ellers er du også velkommen til at træffe vores serviceorienteret personale over telefon på 70807770 eller via mail på kundeservice@biltema.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.