Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Billige bøsninger til chassisdele i din bil

Det er sjovt at have bil, lige indtil du kører på værkstedet, fordi bilens reservedele skal udskiftes. Regningen er aldrig sjov at betale, hverken for delene eller for mekanikerens arbejde.

Hos Biltema kan vi gøre det lidt mindre kedeligt for dig at udskifte reservedele. Vi har billige bøsninger til chassisdele i din bil, så du helt selv kan købe delene til lav pris – og af høj kvalitet. Du kan få mere viden om vores udvalg her på siden.

Stort udvalg af bøsninger til chassisdele

Chassisdele er reservedele i bilen, der påvirker bilens opførsel under kørsel og bilens køreegenskaber via dens affjedring.

Det er vigtige reservedele, fordi du sørger for mere trafiksikkerhed, komfort ved kørsel på ujævnt terræn og mindre slitage på andre af bilens dele.

Sørger du for at udskifte defekte reservedele i din bil, forlænger du levetiden markant. Hvem vil ikke det?

Hos Biltema har vi følgende bøsninger til chassisdele:

● Hjulophæng
● Hjullejesæt
● Støddæmpere

Udvalget af bøsninger består blandt andet af:

● Bøsningssæt
● Lagerstød
● Beslag bagvogn
● Bøsning til bærearm

Har du brug for vejledning?

I Biltema har vi landsdækkende kundeservice og kan derfor hjælpe dig, uanset hvor du er i landet.

Har du spørgsmål til vores varer? Eller måske behov for vejledning eller sparring i forbindelse med et gør-det-selv-projekt? Vi står klar til at hjælpe dig alle ugens dage.

Du kan ringe til vores erfarne medarbejdere på telefon 70 80 77 70 eller skrive til vores mail på kundeservice@biltema.dk. Vi kan træffes mellem klokken 9-19 på hverdage og mellem klokken 9-16 lørdage og søndage.

Du er også velkommen i vores varehuse rundt omkring i landet, hvor vi også har åbent hver dag. Her kan du se vores kvalitetsudvalg til faste lave priser og møde vores personale, som gør deres bedste for at give dig en god købsoplevelse.