Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Billig og kvalitetssikker bærekugle til din bil

Har du oplevet slør i styretøjet på din bil, et dårligt vejgreb eller generelt fejl i styretøjet?

Det kan måske betyde, at bilens bærekugler er defekte. Men før du går i panik, kan de heldigvis udskiftes – og køber du dem hos os, får du dem endda til lav pris og god kvalitet.

I Biltema har vi et stort udvalg af reservedele og værktøjer til biler. Vores sortiment af kugler passer til de fleste populære bilmodeller.

Her på siden kan du få mere viden om udvalget.

 

Stort udvalg af bærekugler til de fleste bilmodeller

Bærekuglerne sidder fast til bilens bærearme og sikrer dig og andre passagerer en behagelig kørsel, hvis du for eksempel kører på ujævne jordoverflader.

I Biltema har vi et stort udvalg bestående af blandt andet:

● Bærearm
● Kugleledsaftrækker
● Styrekuglesæt af 5 dele
● Kugleledsmanchet
● Spindelled

Tegn på en defekt bærekugle

Ofte er det bærekuglen og ikke bærearmen, der skal udskiftes. Du skal holde øje med følgende tegn på et defekt kugleled:

● En forringet retningsstabilitet under kørsel
● En upræcis styring
● En bankelyd, når du drejer
● Frispil i bilrattet
● Uregelmæssig slitage på bilens forhjul

Oplever du ovenstående symptomer, skal du hurtigst muligt udskifte reservedelen for at undgå brug på forakslen eller slitage på hjullejerne – ellers bliver værkstedsregningen større.

Kontakt os alle dage på ugen

Har du spørgsmål eller brug for vejledning eller sparring? Vi står klar til at hjælpe dig alle ugens dage.

Du kan ringe til os på telefon 70 80 77 70 eller skrive til vores mail på kundeservice@biltema.dk. Vi er til at træffe mellem klokken 9-19 på hverdage og mellem klokken 9-16 lørdage og søndage.